Bizim Evin Halleri - Kanal 1

dün gece rikkat ve seli kanal b de atölye programında kadınlar günüyle ilgili konuştular
ikisini de görünce nasıl heyecanladım,özlemişim

ayyy inanmıyorum hala bu diziye yorum yazıyorsunuz dizinin oyuncuları bile üzülmüyor unutmuşlar birer birer ekranlarda farlı dizilerde çıkıyorlar bende bu diziyi hiç kaçırmazdım full izlerdim aa bu arad geçen misketi dizisinde izledimde ayy makyajsız ne kadar çirkin boya o hale getiriyormuş yaaa

maksat topik öksüz kalmasın şekerimsositososito
misket çok çirkin makyajlada çok çirkin-tatlicadiarzu-
sen niye bu kadar negatif rep aldın kuzuCADIARZUhiç görmemiştim bölekafamçokkarıştı

biz seyirci olarak üzülüyorsak, dizinin oyuncularıda üzülüyordur elbet. en çok emeği onlar veriyorlardı. ama naapsınlar, ne zaman başlayacağı belli olmayan dizi için yas tutup başka dizilerde rol almasınlarmı? sonuçta buda onların ekmek parası.

kızlar rüyamda gördüm dizi başlamıştı bende dizide oyuncuydum hatta şeydada vardı ama bulanık bulanık hatırlıyorum okadar rüya gördümki

heralde rüyanın yerindeydim yada misket saçlarımdan hatırladığım kadarı işte

aaaa son bir yıldır izlemiyordum ama burda topiği aktif görünce devam ediyor diye düşünüyordum ..demekki bitmiş.....yepyeni bir proje ile artık başlayabilirler belki..

Son düzenleme:
aaaa son bir yıldır izlemiyordum ama burda topiği atif görünce devam ediyor diye düşünüyordum ..demekki bitmiş.....yepyeni bir proje ile artık başlayabilirler belki..

başlasa keşke ama umut yok:1no2:
tüm oyuncular suskunklava:
bız ıse trt dekı o yılklar qıbı olsun ıstıyorum :Saruboceq:
ama artık oluyosa olsun tek atvdekı qıbıde olsuun:çok üzgünüm:

başlarsa bile aynı konular olmaycakmış.

daha iyi olur...ferhunde hanımlar dizisbitince de..bizim evin halleri tutmaz ki diyordu herkes...bakın şimid bitince üzülünebilyior...inşallah daha güzel bir projeyle böyle trt dizisi tadında bir araya gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…