Bizim Evin Halleri - Kanal 1

valla hiçde özlemedim unuttum başlasa bakarım ama öyle özlemle beklemiyorum

senelerdir takip ettiğim,sadık kaldığım ve tiyatro oyuncuları oynadığı için de beğendiğim bir diziydi
tekrar ekranlarda görmeyi bekliyor ve istiyorum

arkadaşlar beh i özleyenler
özellkle eskı bölümlerını trt zamnındakıler
trt3 de yanı trt gap da saat 10:30 da eskı bölümlerı şadanla peyamının cafe dönemlerının bölümlerını verıyorlar bn musaıt oldukçabakıyoruum
çook özlemışım eskı bölümlerı yaa
orda hepsı daha da bı güzel bnce
konular özelllkle

http://www.facebook.com/group.php?gid=56001668266

hadi kızlar diziyi geri getirmek için kampanya başlatıldı sizde katılın 100.000 kişi olunca başlarmış. dizinin yapımcısı facebook'da söyledi...

sezgin akgündüz diyor ki:

eğer 100.000 kişi dizinin yayınlanmasını istediği kanala mail atarsa, o kanalın bunu görmezden gelmesi çok zor olur :) Çünkü 100.000
e-posta 300.000 kişi diye düşünülür.Bu sadece duyarlı ve bir eylem gösteren izleyici kitlesini yaklaşık olarak yansıtır.Bir de eylem göstermeyen ancak yayınlandığında izleyecek olanlar hesaba katılır ve bu sayı daha da artar.

Facebook ya da başka bir platformda bu sayıya ulaşacak bir grup oluşursa ve bu grup yeterli sayıya ulaştığında hep birlikte e-posta yollarsa dikkate alınma durumu oldukça yüksek olur.

o grubun linki aşağıda...

http://www.facebook.com/group.php?gid=56001668266

Son düzenleme:
doktorlar da pembeyi gördüm sanki

eşim kanal geziyodu, doktorlar geçti tamda pembeyi gösteriyomuş, geri gel geri gel demişim :roflol: adamcağızda şaşırdı noluyo diye. o kadın pembemi diye bakıcam dedim, baktımki oymuş. ama burda başkası seslendiriyo galiba, ses tonu değişik geldi.

siz öyle deyince ben de internette dizi izle.comdan seyrettim evet ya pembe oynamış. ama kendisi seslendirmemiş . ve bence de hiç olmamış. keşke kendisi seslendirseydi.kendi sesi daha samimiydi ve daha doğal olurdu. biz birde ses tonunu tanıyoruz ya .. bize çok yabancı geldi...

MERHABA B.EH.ciler.

bugün trt.1de seçim için çekilen kısa filmde

neva,ile çetin,i gördüm karı,koca rolundelerdi.

bir an dizi zannettim.(

yeni neva çok güzel bir tanıtım olmuş.

bizim gibi diziyi dört gözle bekleyenler için..

eski bölümleri gösterip durmasınlar
anlasınlar işte seyirci heyecanla yeni bölümleri bekliyor
eskileri izlemiyorum ben
yeni bölümleri istiyorummmmm

eskiyi bende hiç izlemiyorum. ne zaman nerde onu bile bilmiyorum.
sonunu bildiğim bişeyi niye izleyeyimki. daha doğrusu bi sonu bile yok. pat diye kestiler her şey muallakta kaldı

evet diziyi orta yerinde bitirdiler..
bende pembeyi seyrettim sesi olmamıştı..
birde trt deki neva ve çetinli kısa filmi merak ettim nasıl olmuş hala gösteriyorlarmı acaba..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…