arkadaşlar facebookta bizim evin halleri adlı bir grup kuruldu ve 100.000 kişiye ulaşmaya çalışıyolar belki sesimizi duyurabiliriz diye dizimiz trt 1 de kendi evinde geri istiyoruz diye lütfen üye olalım ve dizimize hakeetiği değeri verelim lütfen şu an katılım çok fazla değilmiş çünkü bilmeyen çok insan var lütfen birbirimize yollayarak yardımcı olalım belki bu sefer birlik olursak birşeyi başarabilirzi demi ? neden olmasın:) herkese sevgiler
ya ben bu diziye eskiden bakardım çok gırgır bi diziydi.sonra bi baktım dizi tam bunalım olmuş çoğu kişi değişmiş.izlemedim sonra.ama onca izleyenler için bi son yapsalardı bari.böyle çok ayıpetmişler izleyenlere.
dün bu diziden çetini foxtu sanırım unutma beni diye bizim evin hallerine benzeyen bir dizide gördüm çetinde oraya transfer olmuş...
artık bu diziden umudum yok ama bari aynı kadro buna benzer bir diziyle tekrar dönseler iyi olurdu..
Kimse duymuyormu ayol burada bu kadar diziyi seven insanlarıklava:.Onca reyting yaptınız sayemizde insanın seyirciye saygısı olur apar toparda olsa bir final yapar birşeye bağlar.Hadi o olmadı biri çıksın desinki dizi bitmiştir geçmiş ola lülülülülülü yada şu kanalda dvm etcek gibisinden bi açıklama..
Ya çok müdavimi değildim ama izlediğim 9 ay benim hayatımın en gzl dönemiydi ve o günleri hatırlatıyordu bana dizi.
Bittiğine üzüldüm yani.:a015:
Bizim Evin Halleri oyuncuları bir firmanın reklam çekimleri için tekrar bir araya geldi.Yaklaşık 1 ay sürecek çekimler sonrası reklam filminin yayınlanacağı platformu sizlere buradan duyuracağız.
f.b. yazmış hadi bakalım.hayırlısı olsun arkadaşlar..
Oyuncular, TURKSAT için çekilen 13 bölümlük reklam filminde rol aldılar.Bu reklam filmleri KABLO TV deki promo kanalında sürekli yer alacak.Ayrıca uydu alıcısı olan izleyicilerimiz TURKSAT PROMO kanalından da takip edebilirler.
Ayrıca bazı oyuncularımız da SAĞLIK BAKANLIĞI için çekilen DOMUZ GRıBı ve KIRIM KONGO KANAMALI ATEŞı bilgilendirme filmlerinde de rol aldılar