Bizim Evin Halleri

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
0
İstanbul
Kızlar bebeklerimizle,çocuklarımızla kimle isterseniz artık evdeki hallerimizi paylaşmaya ne derisniz...

İlk benden gelsin dün yemek yaparken biri ağlıyodu pusete koydum diğeride bana yardım etmek istedi bende böyle bi teknik geliştirdim...öyle güzel uyuduki miniğim eee nasılız naniknanik
...

resim043u.jpg

çok güseller
benim kız durmuyo pusette:(((
keremle arası nasıl taha acayip seviyo öpüyo kokluyor seninkide öylemi şeymacım

nasıl ama süper dimi...

taham keremde aynen çok sevıyoo ama daha küçük olduğundan severken sıkıyo basıyooo anlamıyo henüz zarar verdığını..

hayatım ben kaçirdı şu olayı asıl sız geçen gun benı 3 çocukla mutfakta turşu kurarken görecektınız gulmekten kırılırdınız vallahakaydirigubbakcemile3 bende eklım resım .

nasıl ama süper dimi...

taham keremde aynen çok sevıyoo ama daha küçük olduğundan severken sıkıyo basıyooo anlamıyo henüz zarar verdığını..

sorma hayatım bende tezgahta buyuttum sayılır ama napalım çanta gıbı taşiyoruz:emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3 fıkrıne saglık seymacım guzel sayfa olmus alkisalkisalkis

şeymacım süper bi topik olmuş, bebeği pusette mutfaktayken yatırmak güzel fikir amma velakin bebeği kucaktaymış gibi durdurmanın yolunu biliyomusun:)) bizim kız uyanıkken yatmak istemiyo hep kucak istiyo yandım ben :(((

cnm kanguru aklıma geldi ama henüz ona oturtmak için erken değilmi?

yan yatırılma özelliği yok mu kangurunun..

bu arada topik çok ilginç. gelip gidip bakıyorum ama kimsecikler bişi eklemiyo yaf. bu bebikler çok meşgul etti ekim annelerini çok... :D
önceden olsa hamileyken, dolup taşardı sayfalar
kaydirigubbakcemile3

maasallah seymacım iki melekle ıdare edıyon.ben bırtaneyle nete bıle gıremıyorum

cok guzel bir topik olmus canim..eminimki yakinda yeni fotolar eklenir kimsenin su an cok fazla foruma girmeye vakti olmuyor anlasilan...bebeklerin uykulari duzene bir girsin eskisi gibi dolup tasacak burasi :))

yan yatırılma özelliği yok mu kangurunun..

bu arada topik çok ilginç. gelip gidip bakıyorum ama kimsecikler bişi eklemiyo yaf. bu bebikler çok meşgul etti ekim annelerini çok... :D
önceden olsa hamileyken, dolup taşardı sayfalar
kaydirigubbakcemile3

eklenir sanırım hem bebişler buyusun neler eklenır neler...evet forum boş yawww sıkılıyor ınsan...sizdende beklıoss resim..
maasallah seymacım iki melekle ıdare edıyon.ben bırtaneyle nete bıle gıremıyorum

çok zor be canım valla bu kadar zor olucağını tahmın etmezdim küçüğü içime sıkasım geliyor ama kerem başımda bitiyor şu ana kadar bi kere bağıra bağıra sevemedim...

cok guzel bir topik olmus canim..eminimki yakinda yeni fotolar eklenir kimsenin su an cok fazla foruma girmeye vakti olmuyor anlasilan...bebeklerin uykulari duzene bir girsin eskisi gibi dolup tasacak burasi :))

sağol cnm umarım katılım olur..

Back
X