- 29 Temmuz 2014
- 696
- 1.421
- 83
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
Hanımefendi kadınlar kulübü bir derdim var da vakit geciriyorsunuz. Burada ben hiç "ya bir derdim var ana akım medya ve toplum akışına etkisi aklıma takıldı " veya" üretim araçlarına erisememenin üçüncü dünya ülkelerine verdiği zarar " gibi konular görmedim. Ya görümce ya kaynana ya aldatma . Madem öyle bizi küçük dünyamızda bırakın biz bunları tartışalım siz de bizi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak şeyler üzerinde kafa yorum
Pek değerli hanımefendilerimcim.. Siz ve isim vermek istemediğim bir kaç tatlı bağyan, söylediklerimi anlamamak için adeta and içmiş gibisiniz. Sizce ben bu forumdakileri, geliniyle, gorümcesiyle sorunu olanları mı küçümsedim? Yoksa tüm hayatı gelin, görümce, kaynana çekiştirmekle, onların kusurlarını aramakla geçirenleri mi küçümsedim? Bana göre 2.yi Allah kimsenin başına vermesin. Ama siz bunu normal bir durum olarak görüyorsanız bilemem.
Ayrıca şunu da soylemeliyim ki; bir konu hakkinda kendi fikrimi belirttim. Üzerine neden bu kadar alındığını bilmediğim bir kaç hanım, birden konunun avukatıymışcasına karşıma dizildi. Biri bir yorumumu, diğeri bir başkasını baz alıp saydı da saydı. Bu şey gibi.. Bir kitabı atlaya atlaya okumak gibi..
Lütfen. Birkaç cümleye takılıp, topluca üzerime atlamanıza gerek yok. Bu konunun "Fener mi daha iyi Cimbom mu" muhabbetine döndüğü aşikar. Yani sonu yok. O yüzden ne siz benim söylediklerimi yarım yamalak okuyarak anlamaya çalışın, ne de ben yazdıklarımın karşılığı olmayan bu laf kalabalıklarına cevap vereyim.. Saygılar