- 30 Mart 2017
- 159
- 73
- 13
- 32
Ama bu çokta büyük birşey değil ki gazete alt tarafı yani sanal ortam değil sende zaten demisin girebilir diyeBen oradaki bayanları kıskanmıyorum
Benim derdim bana yapmıcam dediği birşeyi yapması
Benim sana saygısız yorum yaptığım yok sen önce bı sinirlerini dizginle, konuyu detaylı anlatma sonra insanlar saygısız olsun ... Bu kadar kısıtlarsan adamı o mecbur sen üzülme diye böyle yapar meyhaneye gitmiyor kumara gitmiyor seni aldatmiyor bir interneti var bırak ona da girsinsize bu saygısız yorumunuzdan dolayı cevap vermicem..
Gerçekten sorun bu mu şimdi yoksa ben mi anlamadım? Hava yapasi gelmiştir. ..siz de ona bu kadar mudehale ederek aslında hava yapıyorsunuz!Eğer güzel bir şekilde yazımı okuduysanız interneti kısıtlamadığımı anlarsınız
İnternete girmesini ben söyledim
Ama o girmicem diye tutturdu
Ama girmiş
Girecekse niye girmedim diye hava yapıyor
Sizi yanlışlıkla eklemişim özür dilerimBenim sana saygısız yorum yaptığım yok sen önce bı sinirlerini dizginle, konuyu detaylı anlatma sonra insanlar saygısız olsun ... Bu kadar kısıtlarsan adamı o mecbur sen üzülme diye böyle yapar meyhaneye gitmiyor kumara gitmiyor seni aldatmiyor bir interneti var bırak ona da girsin
Fark eder mı ? Etmez... Çok gereksiz bir tartışma ortamına sokuyorsun kendini de eşini de ... Hani telefon satacak kdr nasıl getirdiniz karı koca o konuyu oraya anlamış değilim ... Git kocanın gönlünü al benden demesiSizi yanlışlıkla eklemişim özür dilerim
Güvenmeyin bence boşayın gitsin çünkü İnternete girmiş.
Sorun internete girmek değil işteSorun internete girmekse herkes bosanir birde sakin olmalisiniz herkes konuya cevap veriyor sizinle ayni fikirde olmasini beklemeyin
Başka konunun devamı evetbaşka bir tartışmanın devamı sanirim.
internette girdiği bir yerden dolayı tartistiniz oda birdaha girmeyeceğim görürsün dedi sizde ne alaka ben girme mi diyorum dediniz de sonra da bunlar mu gelişti?
girmiş yada girmemiş niye bu kadar önemli.
çok fazla baskı kurmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.biraz rahat olmanizi tavsiye ederim.böyle hayat geçmez.
hem size hem eşinize.
küçük seyleri kendinize büyük dertler haline getirmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?