Bizim gibi evliliği olan var mı bu forumda

Adam durduk yere mi İnternete girmicem dedi, belli ki öncesi var, sosyal medya ya da benzer bi konudan kavga çıkardın adamda eehh yeter tamam girmiyorum dedi, zoraki dediği için de elbette girdi nete

size bu saygısız yorumunuzdan dolayı cevap vermicem..
Benim sana saygısız yorum yaptığım yok sen önce bı sinirlerini dizginle, konuyu detaylı anlatma sonra insanlar saygısız olsun ... Bu kadar kısıtlarsan adamı o mecbur sen üzülme diye böyle yapar meyhaneye gitmiyor kumara gitmiyor seni aldatmiyor bir interneti var bırak ona da girsin

Eğer güzel bir şekilde yazımı okuduysanız interneti kısıtlamadığımı anlarsınız
İnternete girmesini ben söyledim
Ama o girmicem diye tutturdu
Ama girmiş
Girecekse niye girmedim diye hava yapıyor
Gerçekten sorun bu mu şimdi yoksa ben mi anlamadım? Hava yapasi gelmiştir. ..siz de ona bu kadar mudehale ederek aslında hava yapıyorsunuz!

Sizi yanlışlıkla eklemişim özür dilerim

Sizi yanlışlıkla eklemişim özür dilerim
Fark eder mı ? Etmez... Çok gereksiz bir tartışma ortamına sokuyorsun kendini de eşini de ... Hani telefon satacak kdr nasıl getirdiniz karı koca o konuyu oraya anlamış değilim ... Git kocanın gönlünü al benden demesi

Girmicem demis siz gir demissiniz sonra fikir degistirip gireyim demis olabilir siz boyle tepki vermektense birsey demeseydiniz zaten olay kendiliginden cozulurdi abuk biyere girmemis ki belliki girmicem dedigi icin o lafi yemek istemiyor ama cok gereksiz tartisma olmus

Ciddi problemleriniz var bence, yardım almanızı öneririm.

En kötü gününüz böyle olsun :) Bence diger konulari okuyup halinize sukredin

başka bir tartışmanın devamı sanirim.
internette girdiği bir yerden dolayı tartistiniz oda birdaha girmeyeceğim görürsün dedi sizde ne alaka ben girme mi diyorum dediniz de sonra da bunlar mu gelişti?
girmiş yada girmemiş niye bu kadar önemli.
çok fazla baskı kurmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.biraz rahat olmanizi tavsiye ederim.böyle hayat geçmez.
hem size hem eşinize.
küçük seyleri kendinize büyük dertler haline getirmeyin..

Sorun internete girmekse herkes bosanir birde sakin olmalisiniz herkes konuya cevap veriyor sizinle ayni fikirde olmasini beklemeyin

Sorun internete girmekse herkes bosanir birde sakin olmalisiniz herkes konuya cevap veriyor sizinle ayni fikirde olmasini beklemeyin
Sorun internete girmek değil işte
Konu anlaşılmadığı için internete girmek olarak algılanıyor fakat
Konu eşimin bir karar verip kararının arkasında durmaması
Ben saygısı yorum yazanlara kızıyorum

Başka konunun devamı evet
Sürekli oyun oynadığı için ve telefonu durduk yere karıştığı için tartıştık
Buraya konu açmıştım
Herkes beni haksız görmüş
Bende hatamı fark ettim
Eşime telefonu satma
İnternete gir karışmıcam dedim
Oda tamam kullanıcam ama sadece WhatsApp ve e mail e giricem internete girmicem görürsün dedi
Ben gir dedikçe o girmicem dedi
Geçen gün bana bak girmiyorum internete görüyormusun dedi
Meğer öyle arasında Milliyet'e ve de sahibinden e girmiş
Hani girmemiştin girmicem demiştin dedim
Öyle tartıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…