Ben de meraklı değilim aynı şeyleri tekrar yazmayaYa herkes anladi konuyu ayni seyleri tekrar tekrar yazmayin.tartisma sebebiniz cok sacma geldi.her seye boyle takiliyor musunuz?ne cocukca ve ne bogucu
Konunun açıklamasını yazmıştımKonu eksik bir kere. Önce bir baştan anlatın neden tartıştınız? Siz ne dediniz de eşiniz telefonu satıcam bana ne bana ne saticam moduna girdi çocuk gibi? Komik bir kere tamam satmayacagim ama internete girmeyeceğim demesi? Bunu demesinin sebebi ne?
Yok üzülmedimAmacım sizi kırmak değil bu arada istemeden incittiysem özür dilerim sadece dertsiz başınıza kendinizi ailenizi huzursuz etmenize üzüldüm ve haddim olmayarak kızdım. Lütfen daha sabırlı olmaya çalışın. Sizi üzdüysem afedersiniz hakkınızı helal edin
Ne yapıcam o zamanYani o kadar absürd bir konu ki, Milliyet reklamı olduğunu düşünmek bile şuan bana daha mantıklı geliyor. O kadar absürt yani...
Bu kadar önemsiz şeyler için böyle yasaklar koyarsanız böyle de sürekli yalan söylemek zorunda bırakırsınız.. İnternetten gazete okumamın bile hesabını vereceksem birine, öleyim daha iyi
Ben yapıcam o zaman bir söyleyinBöyle yapıp yapıp eşleri soğutmayın kendinizden !! Sosyal medyayı kullanmayan mı var.Çalışıyormusunuz merak ettim ??
Tekrar tekrar söyledimHata sende kuzum hem satırma hem niye girdin vidi vidi yap ikisinden birini tercih etmelisin.
Ne yapıcam o zaman
Ben bu adamın hiç birşeyini sormucak mıyım
Siz sormuyor musunuz
Çok mu serbest hayatınız var
Bu nasıl evlilik mi ? Dövüyor mu sövüyor mu ? Abartma istersen , adam sadece haber okumuş...burda konu açan ,dayak yiyen ,hakarete ve psikolojik baskıya uğrayan insanlara hakaret olmuş birazEşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
Evcilik mi evlilik mi bahsettiginiz:) caninizi ufak seylere skmayin esinizi de bunaltmayin kendiniz de bunalmayin:)Eşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
Ben yapıcam o zaman bir söyleyin
Şu an siz olsaydınız ne yapardınız mesela
Evet çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?