Bizim gibi evliliği olan var mı bu forumda

Amacım sizi kırmak değil bu arada istemeden incittiysem özür dilerim sadece dertsiz başınıza kendinizi ailenizi huzursuz etmenize üzüldüm ve haddim olmayarak kızdım. Lütfen daha sabırlı olmaya çalışın. Sizi üzdüysem afedersiniz hakkınızı helal edin

Yani o kadar absürd bir konu ki, Milliyet reklamı olduğunu düşünmek bile şuan bana daha mantıklı geliyor. O kadar absürt yani...

Bu kadar önemsiz şeyler için böyle yasaklar koyarsanız böyle de sürekli yalan söylemek zorunda bırakırsınız.. İnternetten gazete okumamın bile hesabını vereceksem birine, öleyim daha iyi

Napmış ki adam haber okumus.ayrica girecek tabi ki.artik herkesin elinde ki telefonlarda bunu kisitlayamazsin.
Sana inat girmem demis bildigini yapmis.
Iyi de yapmis mevzu yaptigin olay ve uzatman saka gibi cunku

Ya herkes anladi konuyu ayni seyleri tekrar tekrar yazmayin.tartisma sebebiniz cok sacma geldi.her seye boyle takiliyor musunuz?ne cocukca ve ne bogucu
Ben de meraklı değilim aynı şeyleri tekrar yazmaya
Hala soranlar olduğu için yazıyorum

Konunun açıklamasını yazmıştım

Girmesinin suç olduğunu düşündürdünüz demekki, kontrol etmeniz bile bunu gösterir. Adam ne yapsın..

Yok üzülmedim
Kırıcı olmadan yorum yazdığınız için ben size teşekkür ederim

Ne yapıcam o zaman
Ben bu adamın hiç birşeyini sormucak mıyım
Siz sormuyor musunuz
Çok mu serbest hayatınız var

Böyle yapıp yapıp eşleri soğutmayın kendinizden !! Sosyal medyayı kullanmayan mı var.Çalışıyormusunuz merak ettim ??

Cok haklisiniz boylesi guvensizlik uzerine kurulu bir evliligin forumda olabilitesi yok.

Böyle yapıp yapıp eşleri soğutmayın kendinizden !! Sosyal medyayı kullanmayan mı var.Çalışıyormusunuz merak ettim ??
Ben yapıcam o zaman bir söyleyin
Şu an siz olsaydınız ne yapardınız mesela
Evet çalışıyorum

Hata sende kuzum hem satırma hem niye girdin vidi vidi yap ikisinden birini tercih etmelisin.

Hata sende kuzum hem satırma hem niye girdin vidi vidi yap ikisinden birini tercih etmelisin.
Tekrar tekrar söyledim
Yine söylüyorum
Ben sattırmadım ama internete de girme demedim
Kendisi ben internete girmicem dedi
Ama giren de kendisi
Hem girmicem diyor hem de giriyor

Ne yapıcam o zaman
Ben bu adamın hiç birşeyini sormucak mıyım
Siz sormuyor musunuz
Çok mu serbest hayatınız var

Valla 'niye internete girdin' diye hiç sormuyorum. Serbestlikten kastınız evlenecek yaşa gelmiş yetişkin bir bireyin özgür iradesiyle elektronik cihaz ve teknoloji cağının göbeğinde, internet kullanması ise, çok şükür rahatız..

Sizin acaba ego probleminiz olabilir mi? Yani koyduğunuz kuralın mantıklı olup olmamasının bi önemi yok. önemli olan tek şey sizin kurallarınıza uyguluyor mu yoksa uyulmuyor mu durumu gibi geldi bana.. Yanılıyor da olabilirim elbet..

Bu nasıl evlilik mi ? Dövüyor mu sövüyor mu ? Abartma istersen , adam sadece haber okumuş...burda konu açan ,dayak yiyen ,hakarete ve psikolojik baskıya uğrayan insanlara hakaret olmuş biraz

Evcilik mi evlilik mi bahsettiginiz:) caninizi ufak seylere skmayin esinizi de bunaltmayin kendiniz de bunalmayin:)

Ne kadar gereksiz yere tartışma konusu yaratmışsınız..eşinizin internete girmeyeceğim demesi belki de sizin daha önceden yaptığınız bir baskı sonucu olmuştur. Baskı yalanı getirir.
Haber sitesine girip de haber okumasında ne var ki..sizde internet kullanıyorsunuz, o neden kullanmasın..internet kullanmasaydınız bu sitede olmazdınız

Ben yapıcam o zaman bir söyleyin
Şu an siz olsaydınız ne yapardınız mesela
Evet çalışıyorum

Ya girmicem deyip girebilir bu normal.Artık internetten uzak durmak hepimiz için imkansız gibi.Benimde eşimin elinde hep telefonu.
Bişey yapmazdım ben olsam. Mesela annem benim çok kızar tablet kullanmama.Ben çoğu kez ondan gizlerim kullandığımı oda böyle birşeydir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…