Yardım almayı düşünüyorumCiddi problemleriniz var bence, yardım almanızı öneririm.
Bu kararda bende duramazdim yani zor biraz peki ne olduda int girmesini istemiyorsunuSorun internete girmek değil işte
Konu anlaşılmadığı için internete girmek olarak algılanıyor fakat
Konu eşimin bir karar verip kararının arkasında durmaması
Ben saygısı yorum yazanlara kızıyorum
en doğru karar bu.Yardım almayı düşünüyorum
İnternete girmesinde bir şey yok ama face kullanmasinda var kulanmasin o kullanıyorsa sende kullan face ben de öyle yaptım kapat dedim kapatmadi faceyi bende aldım face ondan sonra kapattiEşimle telefon yüzünden tartışma yapmıştık.telefonu satıcam diye tutturmuştu.
Ben de satmaması için çok ısrar ettim hatta ağladım çünkü benim hatam yüzünden satıcaktı
Bana tamam satmıcam ama internete gitmicem
Sadece whatsap ve e mail i me giricem dedi
İnternete de gir dedim yok girmicem bak görürsün dedi
Bana geçen gün yemekte diyor ki
Bak hiç girmiyorum ne Face e ne internete diye hava yapıyor
Dün bir baktım işyerinde öğle arası girmiş Milliyet'e
Sordum:unutmuşum bir kere girdim ne var ki unutmuşum dedi
Bana niye hava yapıyorsun o zaman insan ya girmiştir ya girmemiştir güvenimi sarstın dedim
Ben zaten girmesinin derdinde değilim
Bana niye girmedim diye hava yapıyor
Bu yalan olmuyor mu
Ona göre olmuyormuş
Ve umrunda değil dünden beri küsüZ
Bu nasıl bir evlilik
Hiç sıkıntınız yok herhaldeNe sabırlı erkekler var
Gerçekten üzüldüğüm için satmasını istemedimBuradaki tek hata ,ısrarcı olmanız. Satacaksa satsın, girmeyecekse girmesin.
Sen bilirsin diyip geçeceksiniz, hepsi bu.
size tavır yapmaya çalışmış girmeyeceğim demis.sonra doğal olarak girmiş.Başka konunun devamı evet
Sürekli oyun oynadığı için ve telefonu durduk yere karıştığı için tartıştık
Buraya konu açmıştım
Herkes beni haksız görmüş
Bende hatamı fark ettim
Eşime telefonu satma
İnternete gir karışmıcam dedim
Oda tamam kullanıcam ama sadece WhatsApp ve e mail e giricem internete girmicem görürsün dedi
Ben gir dedikçe o girmicem dedi
Geçen gün bana bak girmiyorum internete görüyormusun dedi
Meğer öyle arasında Milliyet'e ve de sahibinden e girmiş
Hani girmemiştin girmicem demiştin dedim
Öyle tartıştık
Son yaşadığımız olay internete girmesinden değilMesele internete girmesi değil diyosunuz ama tv izlerken kızınız uyuyacağı zaman diye kurallar koymuşsunuz ve iş yerinde girdiği için mesele yapıyosunuz. Öğle arasında girmiş adam ne var bunda? Bak evde girmiyorum demek istemiştir belki. Ben darlandım adamın yerine
Yorumunuz için teşekkür ederimsize tavır yapmaya çalışmış girmeyeceğim demis.sonra doğal olarak girmiş.
unutmuştur bile girmeyeceğim dediğini.
ayrica internet bu sonucta ne kadar dayanabilir.bakin suan bizde internetteyiz.
büyütmenin bence.son derece normal bisey bu.yalanla felan ilgisi yok.
o sandığınız devamı gelir dediğiniz yalanlar olduğunu sanmıyorum.güven sarsacak bir durum yok bana göre ortada.
bu kadar bunaltmayin eşinizi.
mutluluklar dilerim.hayat bu kadar küçük seyleri dert edip mutsuz olmak için çok kisa.
Karar vermek zorunda bırakmışsınız çünkü. Telefonunu karıştırmışsınız. Bence biraz halinize şükredin ne kadınlar var eşleri ne haltlar karıştırıyo tek derdiniz bu olsun. Tv yi de sarılmadan izleyiverin nolcak. İnternete girmeyeceğim diye karar vermemiş adam karar verdirtmişsiniz. Lütfen kendinize eşinize özellikle de kızınıza bunu yapmayın yazıktır.Son yaşadığımız olay internete girmesinden değil
Verdiği kararın arkasında duramamasından
Diğer yazdıklarınızda haklı olabilirsiniZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?