bizim içim hangisi hayırlı taşınmak mı taşınmamak mı

Ilcenin hangisi oldugu da onemli burda. Suan belki nerde oldugunuz cok onemli degil ama ilerde cocugunuzun egitimi icin merkeze gitmenizi tavsiye ederim. Bir de aileler ankara merkezde mi yasiyorlar.

Ya konu disi olcak ama sirf meraktan.
bebegin agzindaki emzikmi.

Ay ben de ona takıldim bakıp duruyordum. :KK70:

90 km çok ama eve erken geliyor yine de. Bir de haftada bir gün kendi aracıyla gitmek de baya mantıklı çok yorulmaz gibi gibi. Ama gelenim gidenim çok olur diyorsunuz bilemsdim. Evet yalnızlığa belli bir düzene alışınca insana zor geliyor.

evet oğlumun emziği :D

gidiş gelişi aşırı sorun yapmıyor eşim diğer hocalar da gidip geldiği için
ama ben çok kararsız kalmıştım da merkeze aklım kayıyor gibi

Ilcenin hangisi oldugu da onemli burda. Suan belki nerde oldugunuz cok onemli degil ama ilerde cocugunuzun egitimi icin merkeze gitmenizi tavsiye ederim. Bir de aileler ankara merkezde mi yasiyorlar.

malesef geri kalmış bir ilçe özellikle kreş yaşında burda olmayı asla istemem
en büyük lüksümüz BİM :)

evet ailelerimiz ve akrabalarımız ankara merkez de

Kız bim diyip geçme babam tüm sermayyi oraya yatırdı. Alt katta olunca her girişinde ekmek almaya fiyip girse bile bi on liraya çıkar :p

Geelelim duruma.
Of yaa çok karışık:/
Ofisin kapanma ihtimali var mı?
Varsa sınra sıkıntı çeker misiniz diye düşündüm.
Lıjman hakkınız gidecek çünkü:/
Amannn karışık anacım.
Git merkeze diecem millet doluşacak başınıza :/ birde o iş var ...

Sustum ben tamam

evet oğlumun emziği :KK70:

gidiş gelişi aşırı sorun yapmıyor eşim diğer hocalar da gidip geldiği için
ama ben çok kararsız kalmıştım da merkeze aklım kayıyor gibi

malesef geri kalmış bir ilçe özellikle kreş yaşında burda olmayı asla istemem
en büyük lüksümüz BİM :)

evet ailelerimiz ve akrabalarımız ankara merkez de
Bak simdi daha cok merak ettim.ben de ankara liyim. Sadece bim in oldugu bir ilce hangisidir cok merak ettim. Aileler merkezdeyse yogunluga hazir olun. Bunu soyle tahmin edebilir misiniz. Mesela haftasonlari merkeze gittiginizde ailelerin sizden ne gibi beklentileri oluyor. Burdan giderseniz az Cok nelerle karsilasacaginizi tahmin edebilirsiniz.

Ben anlamiyorum millet merkez merkez tutturmus ama benim esim 50 km gidiş gelis yapiyordu millet bana ne tepkiler verdi burada adama yazik bilmem ne es dumu iste diye. Simdi es durumuyla geldim.bir de bomba cikti ikide bir bomba düşüyor. Ama size ne has herkes esin 90 km gitsin gelsin diyor. Anlamadim bu işi

Ben gunde toplamda 80 km gidiyorum da artik biktim bunaldim yani. Hem yollar da Allah muhafaza etsin cok kotu. Her gun trafik buyuk risk bence. Ayrica sessizlige bu kadar alismisken merkezde herkes dibindeyken ikidebir gelme gitme yapmak isterlerken cok zorlanirsiniz.

Bak simdi daha cok merak ettim.ben de ankara liyim. Sadece bim in oldugu bir ilce hangisidir cok merak ettim. Aileler merkezdeyse yogunluga hazir olun. Bunu soyle tahmin edebilir misiniz. Mesela haftasonlari merkeze gittiginizde ailelerin sizden ne gibi beklentileri oluyor. Burdan giderseniz az Cok nelerle karsilasacaginizi tahmin edebilirsiniz.

deşifre etmiyim şimdi kendimi dm den yazayım :D

Öğretmenlere lojman var mı? o_O
Her gün 90 km yazık değil mi adama?
Ben olsam kıyamam ya.İnsan yoldan tiksinir yani.
Lojmanın avantajı daha çok gibi geldi bana.
Bence akrabadan ne kadar uzak o kadar rahat.Hem bebeğiniz de daha çok küçük.Glen giden muhabbeti bir süre sonra sıkabilir.

yani çok bilmiyorum ama, trafik ne düzeyde.
benim 40 km idi eski güzergahım 1 saati buluyordu servisle.
90 km çok gibi görünüyor, kendi aracı ile bir saatte gidebilir belki ama trafik oluyorsa çok da uzayabilir.
her gün çekilecek çile değil yol diyorum.

ama sizin işiniz de merkezde ve haftaiçi de çalışabileceksiniz bu sayede.
eşiniz tayin isteyemiyor mu?

Anladığım kadarıyla her iki taraftada kurulu düzeniniz var. Bence şimdilik bozmayın. Bana lojman daha doğru geldi. Ama bir deneyin derim. Lojmandan çıkmadan bir süre eşiniz merkezden gidip gelsin sizde o sırada merkezde mutlu olup olmayacağınızı test etmiş olursunuz. Bu arada merkezde hafta içide para kazanacağınız için en azından lojmanın masrafını kazanırsınız. Zaten yaz tatilinde merkezde geçirirsiniz. Kış başında belki lojmanda olmak size daha iyi gelecektir. En azından kışın ilk aylarını geçirmeden karar vermeyin derim.

Öğretmenlere lojman var mı? o_O
Her gün 90 km yazık değil mi adama?
Ben olsam kıyamam ya.İnsan yoldan tiksinir yani.
Lojmanın avantajı daha çok gibi geldi bana.
Bence akrabadan ne kadar uzak o kadar rahat.Hem bebeğiniz de daha çok küçük.Glen giden muhabbeti bir süre sonra sıkabilir.

küçük ilçelerde oluyor genelde bizim da zaten 8 dairelik 4ü bekar öğretmen 4ü evli öğretmen ikamet ediyor

yani çok bilmiyorum ama, trafik ne düzeyde.
benim 40 km idi eski güzergahım 1 saati buluyordu servisle.
90 km çok gibi görünüyor, kendi aracı ile bir saatte gidebilir belki ama trafik oluyorsa çok da uzayabilir.
her gün çekilecek çile değil yol diyorum.

ama sizin işiniz de merkezde ve haftaiçi de çalışabileceksiniz bu sayede.
eşiniz tayin isteyemiyor mu?

7de cıkarsa trafık yok 50 dakikada veriyor ilçeye
eş durumuyla bitlisten gelmişti 2 sene dolmadan tekrar isteyemiyoruz iki yılımızı bitirmek üzereyiz

Anladığım kadarıyla her iki taraftada kurulu düzeniniz var. Bence şimdilik bozmayın. Bana lojman daha doğru geldi. Ama bir deneyin derim. Lojmandan çıkmadan bir süre eşiniz merkezden gidip gelsin sizde o sırada merkezde mutlu olup olmayacağınızı test etmiş olursunuz. Bu arada merkezde hafta içide para kazanacağınız için en azından lojmanın masrafını kazanırsınız. Zaten yaz tatilinde merkezde geçirirsiniz. Kış başında belki lojmanda olmak size daha iyi gelecektir. En azından kışın ilk aylarını geçirmeden karar vermeyin derim.

benim planım bu yönden ama eşim de oğlumuz için git gelden sıkıldı
inşAllah en hayırlı kararı veririz

Her gün 40km gidip geliyorum, perişan oluyorum, yazık eşinize.
Birde merkeze geçince gelen giden çok olacak diyorsunuz eee haliyle masrafta artmış olacak.
Kendi başınıza olsanız misal tencerede pişirip kapağında yersiniz ama misafir olunca işler değişir.
Masrafı geçtim birde sürekli etrafınızda birileri olacak olması pekte mantıklı gelmedi bana.
Zaten bu durumda ne kadar düzenli çalışılabilir ki?
"Oturun oturduğunuz yerde, rahat mı battı" deyip çekiliyorum.

Her hafta getir gotur yapiyoruz
Simdi toparlandik ilceye donuyoruz

Eklentiler

• IMG_20160424_195139.webp
    IMG_20160424_195139.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 38
Back
X