- Konu Sahibi huzurunmeraklisi
Ilcenin hangisi oldugu da onemli burda. Suan belki nerde oldugunuz cok onemli degil ama ilerde cocugunuzun egitimi icin merkeze gitmenizi tavsiye ederim. Bir de aileler ankara merkezde mi yasiyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya konu disi olcak ama sirf meraktan.
bebegin agzindaki emzikmi.
Ay ben de ona takıldim bakıp duruyordum.
90 km çok ama eve erken geliyor yine de. Bir de haftada bir gün kendi aracıyla gitmek de baya mantıklı çok yorulmaz gibi gibi. Ama gelenim gidenim çok olur diyorsunuz bilemsdim. Evet yalnızlığa belli bir düzene alışınca insana zor geliyor.
Ilcenin hangisi oldugu da onemli burda. Suan belki nerde oldugunuz cok onemli degil ama ilerde cocugunuzun egitimi icin merkeze gitmenizi tavsiye ederim. Bir de aileler ankara merkezde mi yasiyorlar.
Bak simdi daha cok merak ettim.ben de ankara liyim. Sadece bim in oldugu bir ilce hangisidir cok merak ettim. Aileler merkezdeyse yogunluga hazir olun. Bunu soyle tahmin edebilir misiniz. Mesela haftasonlari merkeze gittiginizde ailelerin sizden ne gibi beklentileri oluyor. Burdan giderseniz az Cok nelerle karsilasacaginizi tahmin edebilirsiniz.evet oğlumun emziği
gidiş gelişi aşırı sorun yapmıyor eşim diğer hocalar da gidip geldiği için
ama ben çok kararsız kalmıştım da merkeze aklım kayıyor gibi
malesef geri kalmış bir ilçe özellikle kreş yaşında burda olmayı asla istemem
en büyük lüksümüz BİM :)
evet ailelerimiz ve akrabalarımız ankara merkez de
Bak simdi daha cok merak ettim.ben de ankara liyim. Sadece bim in oldugu bir ilce hangisidir cok merak ettim. Aileler merkezdeyse yogunluga hazir olun. Bunu soyle tahmin edebilir misiniz. Mesela haftasonlari merkeze gittiginizde ailelerin sizden ne gibi beklentileri oluyor. Burdan giderseniz az Cok nelerle karsilasacaginizi tahmin edebilirsiniz.
Öğretmenlere lojman var mı?
Her gün 90 km yazık değil mi adama?
Ben olsam kıyamam ya.İnsan yoldan tiksinir yani.
Lojmanın avantajı daha çok gibi geldi bana.
Bence akrabadan ne kadar uzak o kadar rahat.Hem bebeğiniz de daha çok küçük.Glen giden muhabbeti bir süre sonra sıkabilir.
yani çok bilmiyorum ama, trafik ne düzeyde.
benim 40 km idi eski güzergahım 1 saati buluyordu servisle.
90 km çok gibi görünüyor, kendi aracı ile bir saatte gidebilir belki ama trafik oluyorsa çok da uzayabilir.
her gün çekilecek çile değil yol diyorum.
ama sizin işiniz de merkezde ve haftaiçi de çalışabileceksiniz bu sayede.
eşiniz tayin isteyemiyor mu?
Anladığım kadarıyla her iki taraftada kurulu düzeniniz var. Bence şimdilik bozmayın. Bana lojman daha doğru geldi. Ama bir deneyin derim. Lojmandan çıkmadan bir süre eşiniz merkezden gidip gelsin sizde o sırada merkezde mutlu olup olmayacağınızı test etmiş olursunuz. Bu arada merkezde hafta içide para kazanacağınız için en azından lojmanın masrafını kazanırsınız. Zaten yaz tatilinde merkezde geçirirsiniz. Kış başında belki lojmanda olmak size daha iyi gelecektir. En azından kışın ilk aylarını geçirmeden karar vermeyin derim.