- Emoji Skoru
- 5.435
- Puanlar
- 78
Egeliler...Kayinvalidenlerin memleketi paris falan mi? Ya da milano, barcelona? Newyork?
Ne memleketmis yahuu...
karadenizliler mi?Erkek torun istediklerine ve memleketim diye inat ettigine gore..
Dogum yapsan da yapmasan da ne isin var tabi elin evinde. Kaldi ki teyzesi bir de.Lohusa halinle hem de hiiic olmaz.
Emzirme_rahatlik_yetiskin cocuklar var evlerini daraltmiyim teyzem de mahcup olmasin hem esine de.geldi gitmediler derler de. (Oyle ya bunun yemegi,suyu elektrigi var...) gece cocok aglamasi. Eniste bey işe gidiyorsa herkes bizi mi cekecek de. E iki saate bir cocuk uyanacak sen de kalkacaksin_belki mama vs tangir tungur... kimseye rahat olmayacak. Cocugun camasirlari..ayri yikanacak.. HERSEY MALIYET. Kutukte zaten sizin memleket yazio de !!!
Ayhhhh ben bile kendi yazdiklarimdan daraldim, elalem niye kabul etsin oyle.
Cidden elin evinde zor olur. Ben bu rahatlikla bile daraliyorum lohusa halimle..
Evin icinde kucagimde bebekle gezecegim her odayi, beni baskasi yikayacak, pijamayla dolasacagim salona yayilip emzirecegim. Tabi ki kendi evime bile sigmayacagim. İstiyo ki rahat edemiyim kendi rahat edememis lohusayken cunku. Kayinpederim pek ilgi gostermemis ona, kimse etrafında donmemis cok kiskaniyo.