Bizim minik tosbamız

aysen_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
13.295
37
0
İstanbul
biizm minik tosbamız daha yeni doğmuştu bize geldiğinde şu an 5 aylıkk
öle sırnaşık bişeyki peşimizdne ayrılmıyooo yerim benn onuu yaaaa

Eklentiler

• $IMG_0943.webp
    $IMG_0943.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $IMG_0938.webp
    $IMG_0938.webp
    24 KB · Görüntüleme: 106
  • $IMG_0941.webp
    $IMG_0941.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 111
maşallah onaaaa:nazar:

sağolun kızlarr
ay birde öle bi sırnaşıkki bazı insanlardan çok ama çok akıllı olduğunu düşünüyorum :)
ne oyunlar yapıyo soytarı bize kaydirigubbakcemile3

çook güzel bakıyoor. maşallah ona.

iyi günlerde bakın büyütün.

aman da amann sen ne güzel şeysin öyle... Rabbim uzun,mutlu bi hayat nasib etsin size..hayvan sevgisi kadar güzel şeyler sayılı bu dünyada :69:

Ayyy çok güzelmişşş aysencimm bayıldım köpişinee :69: :69: Allah sağlık sıhat versin inşallah :69:

oooyyyyy yerriiiimmm ben onu.
Ne tatli seymis bu böyle...Ya aysencigim bunlarin sevgisi bambaska. Bir gün ama bir gün benimde köpisim olacak Insallah. Ama bu aralar cok calisiyoruz vaktimiz ne yazikki yok.
Fakat kücüklügümden beri hayvanlari cok severim, halada öyle.
Ne mutlu sana...Allah nazarlardan korusun bu harika köpisini :nazar:

Ayyy çok güzelmişşş aysencimm bayıldım köpişinee :69: :69: Allah sağlık sıhat versin inşallah :69:
sağol yavrimmm :48::48:
darısı sana olsun diiym :98:

oooyyyyy yerriiiimmm ben onu.
Ne tatli seymis bu böyle...Ya aysencigim bunlarin sevgisi bambaska. Bir gün ama bir gün benimde köpisim olacak Insallah. Ama bu aralar cok calisiyoruz vaktimiz ne yazikki yok.
Fakat kücüklügümden beri hayvanlari cok severim, halada öyle.
Ne mutlu sana...Allah nazarlardan korusun bu harika köpisini :nazar:

evet bambaşka sevgisi ve bunu anlamayan insana anlatmakda çok zor çok basit gibi geliyo onlara :57:
inşlh yakın zamanda seninde olurda resimlerine bakarız :98:

Oyyy çok tatlı bi şey buu yaa çok ama çook masum bakıyo kıyamam sana beenn yeriimm seni mıncık mıncıkkkk :16::16::16:

sağolasın tatlım :16:
evet bende hayvan sevgisi olmayan bi insanda,insan sevgiside olamaz kanaitindeyim :19:

Yok olabiliyor ben de hayvan sevgisi var ama insan sevgisi az çok az...Huysuz insanları sevmiyorum...Sinsileri sonra...Ama hayvanlar doğal en azından...:52:Çok fazla şartları yok dost olmak için...

imza artık silelim mi ..?Ayyy acıdım azıcık daha dursun..Dur dur dursene dur bir haber versene nananey nananey...

Back
X