• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizim sonumuz ne olacak ??

aserre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
74
0
36
Osmaniye
biz iki aydır aynı iş yerinde çalışıyoruz ama ben onu mayıs ayından beri bizim iş yerinde sürekli gelip gidiyo ordan tanıyorum ... iş yerinde çevrede herkes bizi birbirmize yakıştıryo onu bana beni ona sölüyo işin garip tarafı ben ondan hoşlanıyorum ... bilmiyorum bellki daha ötesi duygular içersindeyim... ama oo biraz garip hoşlanıyo gibi ama tavırları böle net deil karmaşık biri... benim ondan hoşlandığımı öğrendi bi kıskançlık meselesi yüzünden bizim iş yerine sürekli gelen bi kızdan kıskandım ama kız bayagı çocuğa asılıyo yani o sigara içmeye çıktı kızda hemen peşinden konuşurlarken gördüm ben bununla konuşmadım... sonra bi iş arkadaşımızn çocuğu ailesi geldi ben çocuğu severken kucagına aldı o alınca başladı ağlamaya ben geri aldım bende sustu bana çocuğa ne söledin dedi bende yalancılardan uzak dur dedim dedim ... kızgınlıkla işte ... sonra kafasına takış iş çıkısı bana neden öle söledin dedi ben çok şükür kimseden lafımı esirgemem dedim...insan rengini belli edecek gri olmayacak ya siyah olacak ya beyaz dedim... sen ne diyosun seni anlamıyorum dedi bende bi gün anlarsn ama iş işten geçer çok geç olur dedim... sonra iş arkadaşım var çok samimiyz akşam onu aramış demiş ki nie öle dedi bana demiş oda hoşlanmıştır kıskanmıştır demiş oda onunda yanına bi sürü erkek arkadaşı geliyo ben ona bişey demiyorum dedi... facede bütün arkadaşları eklemiş bi ben herkese telefon numarasını verdi bi tek bana vermedi bende asla gidip de o kızın yaptığı gibi şeyler yapmam yani ...o kız gibi hafif hareketler yakışmaz bana... sonra öle karmaşık bi gidişattayım ne yapmalıyım ???

üzgünüm ama o senden hoslanmiyor galiba :44:

facende var mı?
bence olabilitesi yuksek
hayırlısı olsun
siz adım atmayın o atacaktır dıye dusunuyorum
ne işle meşgul?

neden öyle söyledin gören herkes oda senden hoşlanıyo tavırlarından belli diyo . sürekli bana bakıyomuş kaç sefer yakaldım bende ...

hoslansa simdiye kadar gelip soylerdi yani ne biliyim belli ederdi,
arkadasin aramis hoslandigindan bahsetmis tepkisi ilginc,
daha sonra bir adim gelmemis,
numarasi herkeste var sende yok,
herkesi bahane edip sanada verebilirdi,
seninde dedigin gibi tavirlari net degil...

hoslansa simdiye kadar gelip soylerdi yani ne biliyim belli ederdi,
arkadasin aramis hoslandigindan bahsetmis tepkisi ilginc,
daha sonra bir adim gelmemis,
numarasi herkeste var sende yok,
herkesi bahane edip sanada verebilirdi,
seninde dedigin gibi tavirlari net degil...

ama orda telefonda demiş ki gülmüş nasip kısmet zamanla tanıyalım birmizi gibi şeyler sölemiş ...

bence oda sana karsı boş değil ama önce senın rengını çözmeye calışmış vee senden ters bır etkı almamak içinde ağır adımlarla harteket edıo henuz senı tanıma ve cözme asamasında sen kendını ağırdan sat bırak ilk adımlar ondan gelsın inşl sonunda mutlu olursunuz.

ama orda telefonda demiş ki gülmüş nasip kısmet zamanla tanıyalım birmizi gibi şeyler sölemiş ...

ama siz bu ayrintiyi yazmamissiniz ki ne yazdiysaniz ona gore yorumladim,
sizden kesin hoslandigini dusunmuyorum,
ama belkide dediginiz gibi karar asamasidir,
onu kiskandiginizi belli etmeyin,
egosu tavan yapmasin,kendisi gelsin size,
siz gitmeyin ona...

yaa bi. kere ikimiz de belli bi yaştayız oda çok olgun birisi olursa tam olur diye düşünüp daha ileriye attığını düşünüyorumki bizim oaraya geleli daha 2 ay oldu

yaa bi. kere ikimiz de belli bi yaştayız oda çok olgun birisi olursa tam olur diye düşünüp daha ileriye attığını düşünüyorumki bizim oaraya geleli daha 2 ay oldu

siz ileriye donuk dusunuyorsunuz galiba hakli olabilirsiniz,
belki oda dusunce asamasindada olabilir yani gecici degil kalici iliski dusunuyorsa....

yaa bide şimdi onda iyice tanıyıp birden hareket edecek gibi bi hal var bide olmazsa sürekli yine beraber olcaz konuşmaya başlamış olsak bi süre sonra ayrılınca komik olacak aynı iş yerinde... ama kimseye böle hissetmedim ömrüm boyunca bide öle herkse güvenebilen birisi deilim... ama ilk defa hali tavrı ile olgunluğu oturuşu kalkışı ile beni etkileyen birisi oldu... tip de deil aradığım kişi uzun zamandır...

yaa bide şimdi onda iyice tanıyıp birden hareket edecek gibi bi hal var bide olmazsa sürekli yine beraber olcaz konuşmaya başlamış olsak bi süre sonra ayrılınca komik olacak aynı iş yerinde... ama kimseye böle hissetmedim ömrüm boyunca bide öle herkse güvenebilen birisi deilim... ama ilk defa hali tavrı ile olgunluğu oturuşu kalkışı ile beni etkileyen birisi oldu... tip de deil aradığım kişi uzun zamandır...

anlasilan sen bayagi vurulmussun INSALLAH sonunuz mutlu biter :)

Kıskandığınızı belli etmeyin artık bence. Arkadaşınız da açıkça söylemiş zaten. Yanlız bu arkadaş listesine eklememe ve tel nosunu size vermemesi garip geldi bana. İletişim kurmanın en güzel yolu işte. Okulla ilgili bir bahane bulup soru sormak gibi mesela daha geleli 2 ay olmuş çünkü, muhabbet kurabilirdi sizle. Fazla kaptırmayın kendinizi derim. Siz renginizi belli etmişsiniz, bundan sonrasını ona bırakın.

Ben uzuleceginizi bilerek yorum yapma geregi hissettim disaridan olayi tarafsizca kendin yorumlamani istiyorum eger senden arkadaslarinin dedigi gibi hoslaniyor olsa neden bahane yaratip arayip sormasin en azindan bir bahane bulup sana uzaktan goz suzmek yerine konusur birseyler ogrenmeye calisirdi. Suan zaten butun durumunuzu ona belli ederek onun secimini bekliyor gibi bir hava yaratmissiniz bence bundan sonra onun aklinda soru isaretleri yaratmaya calisin kusura bakmayin ama sadece arkadas oldugunuz bir erkegi arkadasindan kiskanmak ne kadar dogru? Sonucta diger kiz arkadasi da sizin gibi sadece arkadasi lutfen daha fazla duruma kendinizi kaptirip daha cok uzuleceginiz seyler yapmayin.

Back
X