biz iki aydır aynı iş yerinde çalışıyoruz ama ben onu mayıs ayından beri bizim iş yerinde sürekli gelip gidiyo ordan tanıyorum ... iş yerinde çevrede herkes bizi birbirmize yakıştıryo onu bana beni ona sölüyo işin garip tarafı ben ondan hoşlanıyorum ... bilmiyorum bellki daha ötesi duygular içersindeyim... ama oo biraz garip hoşlanıyo gibi ama tavırları böle net deil karmaşık biri... benim ondan hoşlandığımı öğrendi bi kıskançlık meselesi yüzünden bizim iş yerine sürekli gelen bi kızdan kıskandım ama kız bayagı çocuğa asılıyo yani o sigara içmeye çıktı kızda hemen peşinden konuşurlarken gördüm ben bununla konuşmadım... sonra bi iş arkadaşımızn çocuğu ailesi geldi ben çocuğu severken kucagına aldı o alınca başladı ağlamaya ben geri aldım bende sustu bana çocuğa ne söledin dedi bende yalancılardan uzak dur dedim dedim ... kızgınlıkla işte ... sonra kafasına takış iş çıkısı bana neden öle söledin dedi ben çok şükür kimseden lafımı esirgemem dedim...insan rengini belli edecek gri olmayacak ya siyah olacak ya beyaz dedim... sen ne diyosun seni anlamıyorum dedi bende bi gün anlarsn ama iş işten geçer çok geç olur dedim... sonra iş arkadaşım var çok samimiyz akşam onu aramış demiş ki nie öle dedi bana demiş oda hoşlanmıştır kıskanmıştır demiş oda onunda yanına bi sürü erkek arkadaşı geliyo ben ona bişey demiyorum dedi... facede bütün arkadaşları eklemiş bi ben herkese telefon numarasını verdi bi tek bana vermedi bende asla gidip de o kızın yaptığı gibi şeyler yapmam yani ...o kız gibi hafif hareketler yakışmaz bana... sonra öle karmaşık bi gidişattayım ne yapmalıyım ???