Bizim Yenge Kanal D

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
TMC yapımcılığında hazırlanacak Yenge adlı dizide Ilker Aksum, şebnem Bozoklu ve Engin Günaydın'la kamera karşısına geçecek.
Canim ailem kadrosu bu dizide toplanak sanirim daha once haberleri cikmisti.Buyuk bir merakla bekliyorum bu diziyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yengeye noluyomuş şimdi, umarım tecavüze uğramıyodur, bihter yenge tarzı bişey olabilir

Nee !! İlker Aksum muu ??

İzlerim ben o zaman. Gününde saatinde de güzel bir ayarlama yapılırsa hiç kaçırmam.

sevdiğim isimlerrrrrrrrr engin günaydın ilker aksum varsa tamamdırrrrr

canım ailem kadar sıcak ve samimi olur mu bilmiyorum ama ilker aksumu ve şebnem bozokluyu gerçekten özlemiştik.engin günaydın için aynı şeyi söyleyemiycem hiç haz etmiyorum o adamdan inşallah bi yanlışlık falan vardır da oynatmazlar onu :76:

Canım Aile ekibinin yeni çekeceği dizinin adı "Bizim Yenge" oldu. Dizinin kesinleşen kadrosunda İlker Aksum ile Şebnem Bozoklu bulunurken diğer oyuncularla görüşmeler sürüyor. TMC'nin yapımcılığını üstlendiği, Aydın Bulut'un yöneteceği, ATV ekranlarına gelecek olan dizinin çekimleri 20 Haziran'da başlıyor.

Kanal D'nin yeni dizisi 'Bizim Yenge'nin tanıtım filmi ilk kez dün yayınlandı...

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Ayşenil Şamlıoğlu, Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum'un üstlendiği 'Bizim Yenge' yakında ekranlarda olacak. Dizinin tanıtım filmi ise dün ilk kez yayınlandı.

Dizinin tanıtım fragmanında küçük çerevedeki fotoğraf da izleyicilere sürpriz oldu. Komodinin üzerindeki küçük çerçevede usta oyuncu Yetkin Dikinciler'in fotoğrafı bulunuyor. Dikinciler, tanıtım fragmanına sadece fotoğrafıyla katılırken, çekimleri 20 Haziran'da başlayacak olan Bizim Yenge'nin Ağustos ayında Kanal D ekranlarında olması planlanıyor.

Bizim Yenge Tanıtım Fragmanı 1

Son düzenleme:
Kanal D, dramdan bunalan televizyon izleyicilerinin imdadına yetişti. İlker Aksum ve şebnem Bozoklu'nun başrolü paylaştığı yeni komedi dizisi "Bizim Yenge" ağustosta başlıyor.

Filiz, ilk görüşte aşık olduğu Bahri'ye kavuşmak uğruna babasına bile meydan okuyan, evinin kadını olma isteğiyle dolup taşarak başka şehirden kalkıp İstanbul'a gelen bir kadın... Ama kendisini koca evinde bekleyen büyük sürprizden de habersiz!

Peki Filiz?in aşkı, her şeyin üstesinden gelmeye yeter mi? İlker Aksum ve şebnem Bozoklu'nun başrolleri paylaştığı "Bizim Yenge"de işte bu soruya yanıt aranacak; hem de hiç dinmeyen kahkahalar eşliğinde...

Yapımını TMC'nin, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, Aydın Bulut?un yönettiği, senaryosu Kuledibi Senaryo Grubu tarafından kaleme alınan "Bizim Yenge", eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla son derece iddialı... Aksum ve Bozoklu'nun yanı sıra Ayşenil şamlıoğlu, Yetkin Dikinciler ve Güneş Sayın'ı da oyuncu kadrosunda buluşturan bu samimi, sıcak ve naif hikaye, ağustostan itibaren Kanal D ekranlarını şenlendirecek.

"BİZİM YENGE"Yİ EVDE BEKLEYEN SÜRPRİZ NE?

"Bizim Yenge"nin konusuna dair detaylara gelince...

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin -hatta geçtiğinin - farkında, artık kendine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir "iyi aile kızı"dır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması nedeniyle gönül ilişkileri yaşamaya fırsatı bulamamıştır.

Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerde seyrettiği, çoğu zaman hayallerini süsleyen İstanbul?da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul'da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz'e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanır. Kendini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul'a gelmiştir.

Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz?in heyecanı bambaşkadır. şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır.
Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev, eski bir mahallededir. Filiz zaten yol boyunca kafasında çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerine yerleştirmiştir. Elbette kendini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. ıyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kayınvalidesinin müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirli halleriyle başa çıkmayı bilecektir.

Ama evin kapısından içeri adım attığı an durum değişir. Zira Filiz'i büyük bir sürpriz beklemektedir.
Acaba Filiz, karşılaştığı bu durumla baş edebilecek mi dersiniz...

Bi kere engin günaydın varsa mutlaka izleme sebebim olacaktır :))
hastasıyım o manyağın..

Başrollerini İlker Aksum, Şemben Bozoklu ve Ayşenil Şamlıoğlu'nun paylaştığı Bizim Yenge'nin Cumartesi akşamı başlayacağı açıklanmıştı. Ancak Kanal D dizi başlamadan gününü değiştirdi, dizi 17 Ağustos Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekranda olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…