Bizim Yenge Kanal D

Harika bir dizi harika bayılldımmm...

İlker Aksum da Şebnem Bozoklu da döktürmüş..

İnşallah sonuna kadar güzel devam eder böyle..

İç karartan dizilerden illallah etmiştik..

Harika bir dizi harika bayılldımmm...

İlker Aksum da Şebnem Bozoklu da döktürmüş..

İnşallah sonuna kadar güzel devam eder böyle..

İç karartan dizilerden illallah etmiştik..

aynenn... artik aglamak istemiyoruzzz.. bizi eglendiren güldüren diziler istiyoruz..
insallah buda onlardan biridir... dizi eglenceli bi diziye benziyor insallah öyledir

bi kiz vardi evlenecekti, evlendiginde 15 kisi ayni evde kalacakti, o konuda tam 15 kisi ayni anda banlanmisti
dizidede aynisi, gerci saymadim kac kisiler ama
acaba kiz evlendimi, evlenmediyse diziye bakmasini tavsiye ediyorum

dimi zhebusum

dizi güzel takipteyim :98:

çooook beğendim diziyi. çok sıcak, samimi bir dizi olmuş. ilker aksum ve şebnem bozoklu süper oynamış. oyuncuların hepsi çok isabetli seçilmiş. ilker aksum'un annesi abisi, şebnem bozoklu' nun babası hepsi muhteşem karakterler olmuş. inşallah aynı sıcaklıkta bozulmadan devam eder

Ddizi çok güzeldi eğlenceli . ben ençok kaynananın gelinle birbirinden elektrik alması gerekir sahnesine bayıldım şebnem bozok ile ilker asum da çok yakışmışlar diğer oyuncu kadrosuda süper ama

izleyemedim :26: birazdan tekrarını izleyeceğim

o banlanan 15 kişi arasında bende varımteşekkürler Kazen abi iyi ki banlamışsın.kankalarımla tanıştım sayende

evet izlesin diziyi bence de gımızım,canım

ben böyle bi eve gelin gitsem çıldırrım heralde

ama bu kizda cok saftirik canim adami 2 gün görmüs tanimiyo evini görmemis, nerde oturacak nasil bi ev görmeden , basti nikahi bekarlik baya vurmus basina galiba

bide ilani ask ederken nasil agliyolardi cok komigime gitti :86: anladik asik oldun da ne bögürüyon

Çok keyifli bir dizi olacağa benziyor. Şebnem Bozoklu yu zaten çok severim. İlker Aksum bi harika. Ama Yetkin Dikinciler'e söyleyecek söz bulamıyorum ya. Adam aktör sıfatını fazlasıyla hakediyor

Bende öyle bir eve gelin gittim ufak bi farkla onlar erkek benimki kızlar 6 görümce vardı. Kayınpeder, kaynana, 4 tanede evli görumce sürekli bizdeydiler. Bakalım Filiz benim kadar dayanabilecek mi?

işte beklediğim kadro ve beklediğim güzellikte bi dizi biraz çabuk ilerledi ama bence asıl olaylar kardeşleri görünce başlıyacak da ondan dolayı seyirciyi sıkmak istemediler.söylecek sözüm yok tek kelimeyle mükemmeldi

yani...her şeyini öğrenmeden evlilik mi olur

zor buldu koceyi kaçar mıama kaynana o kayınların hepsine bedel

o bölümleri gerçekçilikten uzaktı ama yine de güzeldi

yetkin dikincilerin odasında ki tahta evden yaplmış lambaya bayıldımya ben bu adamın oyunculuğunu çok beğeniyorum

bende:98::13:.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…