Bizim Yenge Kanal D

Merhaba kizlar : )

Evet ben de seviyorum bu sevimli diziyi. Tam soguk havada evde oturup izlenecek, sicacik aile ortaminin aynasi gibi...

Aslinda cok abuk olacak ama bir sorum var: Zeyno'nun en basta takilarinin sponsoru kim bilen var mi? Kehribar rengi bir kupe vardi bir sahnede, epeydir aradigim bir seydi. Belki sponsorunu bulursam onu da bulurum dedim. Tek tas gibi, irii bir damla gibi küpe diyeyim...

Sevgileeeeer, iyi seyirler.

sponsoru mu bilmiyorum ama bazi küpeleri accesorize den...

bencede güzel...
rastladıkça izliyorum...
özellikle kardeşlere hastayım

son 3-4 bölümüne bakmadim ama oturup bakmak istiyorum netten.hos,$irin bir dizi.coook bayilarakta izlemesemde yinede izletiyor kendini

Filiz cok tatli.hareketleri,mimikleri cok $eker.Ilker Aksum'un oyunculuguna zaten hayranim.Bahri'yide cok güzel oynuyor.
-

Ama sonra devam edemedim nedense, hamileliğimden midir nedir çabuk sıkılıyorum

bende o huy olarak var.ay ne hevesle yeni cikan dizileri izlemeye basliyorum,4 en fazla 5. bölümde ben o diziyi coktan unutmus oluyorum.beni cok etkilemesi lazim,senaryonun,oyuncularin.anca o zaman müptelasi oluyorum.su an bir kac dizim var.onlarin sürekli takipkisiyim.onlari birakamiyorum

Son düzenleme:
Bizim Yenge'nin ekran macerası bitiyor!
Kanal D'nin yaz sezonunda yayına soktuğu, Şebnem Bozoklu ve İlker Aksum'un başrolünü oynadığı Bizim Yenge dizisinin ekran macerası bitiyor.
Dizinin oyuncularından Caner Özyurtlu, dizinin yayından kaldırıldığını Twitter'dan açıkladı
Twitter Sayfasına "Bizim Yenge bitti. Tekrar çalışmak isteyecegim pek cok insanla tanıştım. En azından artık fönsüzüm:)" yazan Özyurtlu, hazırda çekilmiş iki bölümün yayınlanmasının ardından dizinin ekrana veda edeceğini ifade etti.

Böyle güzel dizileri neden bitirirler anlamam.
Ahlak kuralları çerçevesinde, aile sıcaklığını,doğallığını gösteren yayınlar neden aniden bitiyor?
Kimin elinin kimin cebinde olduğu belli olmayan diziler daha mı önemli?
Ailecek izlediğimiz ve çok sevdiğimiz bir diziydi.
Bitmesini istemiyoruz açıkçası.
Ama belli ki birileri için başka şeyler daha önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…