Bi şekilde konu açılıyor konusuluyorHer şeyi onlarla paylaşmayın, periler kulaklarına fısıldayamayacağına göre...
Sonucta sozin bebeginiz haklisiniz ama biraz fazla mi abartiyorsunuz? Sonucta bir bebek buyuyucek ve o alinan esyalarin cogu giyilmeden buyuyor bi bakmissiniz ki o kadar masrafla aldiginiz giysilet vs cop oluyor.Hamileyim dogumumu ozek hastanede yapicam kontrollere devlet hastanesine gidiyorum.kayinvalidem ozelde dogum yapicagmi duyunca biz hastaneye bile gitmezdik evde dogum yapardik demeye basladi.esime kiyamiyor cok calisiyor yoruluyor diye devamli acima halinde,oyle oluncada biseyleri almak vermek bile mesele oluyor herseyi kendi yapmak istiyor.bende gönlüme gore almak istiyorum,gorumceler de kaliteli bebek cildine uyumlu kiyafet ve bebek icin cam biberon markali emzik alisimi garipsiyor.bizde büyüttük hesabi oluyor dikkat etmedik bisey olmadi durumu.bende herseyi arastiriyorum okuyorum en iyisi olsun diye ugrasiyorum ne cevap verecegmi sasiriyorum cahillik bilgisizlik patavatsiz diz boyu her seyi demeye yorum yapmaya cekinmiyorlar karismalarina nasil engel olabilirim sesiz kalarakmi bilemiyorum.
İçinize ne siniyorsa onu yapın onu alın parasını onlar mı veriyor? Evet eskiden evde doğumlar oluyormuş ama ne kadar çok anne bebek ölümü oluyormuş. Doğum normal bir süreç zaten hastanede olma nedeni bir olumsuzluk anında hemen müdahele edip bebeği ve anneyi kurtarabilmek.Hamileyim dogumumu ozek hastanede yapicam kontrollere devlet hastanesine gidiyorum.kayinvalidem ozelde dogum yapicagmi duyunca biz hastaneye bile gitmezdik evde dogum yapardik demeye basladi.esime kiyamiyor cok calisiyor yoruluyor diye devamli acima halinde,oyle oluncada biseyleri almak vermek bile mesele oluyor herseyi kendi yapmak istiyor.bende gönlüme gore almak istiyorum,gorumceler de kaliteli bebek cildine uyumlu kiyafet ve bebek icin cam biberon markali emzik alisimi garipsiyor.bizde büyüttük hesabi oluyor dikkat etmedik bisey olmadi durumu.bende herseyi arastiriyorum okuyorum en iyisi olsun diye ugrasiyorum ne cevap verecegmi sasiriyorum cahillik bilgisizlik patavatsiz diz boyu her seyi demeye yorum yapmaya cekinmiyorlar karismalarina nasil engel olabilirim sesiz kalarakmi bilemiyorum.
Bende onu dusunuyorum laf anlatmak cok zor oluyorİçinize ne siniyorsa onu yapın onu alın parasını onlar mı veriyor? Evet eskiden evde doğumlar oluyormuş ama ne kadar çok anne bebek ölümü oluyormuş. Doğum normal bir süreç zaten hastanede olma nedeni bir olumsuzluk anında hemen müdahele edip bebeği ve anneyi kurtarabilmek.
okuyun araştırın tabi bir insan yetiştireceksiniz, Biz dikkat etmedik bir şey olmadı olayını da hiç anlamıyorum olmaz olmaz olduğunda da iş işten geçer. Size bir şey dediklerinde ben böyle tercih ediyorum diyin gülümseyerek. Umarım doğum sonrası da emzirmeye, giydirmeye, uyutmaya vs karışmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?