- 27 Ocak 2020
- 5.986
- 11.612
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne saçma insanlar var ya. O sensin bu benim o da benim kocam. Ben böyle istiyorum böyle olacak de ya. De gitsin ezdirme kendini. Alttan filan alma. Benim lafım ağzımdadır valla biri bana birşey dedi mi sokuveriyorum birdaha benimle muhattap bile olmuyor.Hamileyim dogumumu ozek hastanede yapicam kontrollere devlet hastanesine gidiyorum.kayinvalidem ozelde dogum yapicagmi duyunca biz hastaneye bile gitmezdik evde dogum yapardik demeye basladi.esime kiyamiyor cok calisiyor yoruluyor diye devamli acima halinde,oyle oluncada biseyleri almak vermek bile mesele oluyor herseyi kendi yapmak istiyor.bende gönlüme gore almak istiyorum,gorumceler de kaliteli bebek cildine uyumlu kiyafet ve bebek icin cam biberon markali emzik alisimi garipsiyor.bizde büyüttük hesabi oluyor dikkat etmedik bisey olmadi durumu.bende herseyi arastiriyorum okuyorum en iyisi olsun diye ugrasiyorum ne cevap verecegmi sasiriyorum cahillik bilgisizlik patavatsiz diz boyu her seyi demeye yorum yapmaya cekinmiyorlar karismalarina nasil engel olabilirim sesiz kalarakmi bilemiyorum.
Bende en güzeli olsun isterim. Çünkü zorla olduÖzeldi benm doktorum o konuda yorum yapamayacağım ama kıyafet konusunda bebeğime kıyafetlerni anneannesi ve babaannesi aldı ben 2 parça aldm.
Beşiğini anneannesi aldı.. ana kucağı pusetni eltmdan aldm.. en façzla 2 ay kullanacağı şeyler için bu kadar kasma..
Olablr kötü mü alyorlar ki ama benm bebeğime aldkları kalitali pamukluydu hep belki de o yüzden böyle düşündüm . Ama zamanla daha çok ihtyacları çkyor para daha çok lazm olyor o yüzden dedim ben..Bende en güzeli olsun isterim. Çünkü zorla oldu
Kötü alıyorlar diye değil , ben kendi zevkime göre eşimle o hevesi heyecanı yaşayarak kendim almak isterim. Onlar tabi ki kötü almaz. Ama benim hevesim heyecanım varOlablr kötü mü alyorlar ki ama benm bebeğime aldkları kalitali pamukluydu hep belki de o yüzden böyle düşündüm . Ama zamanla daha çok ihtyacları çkyor para daha çok lazm olyor o yüzden dedim ben..
Yani kesinlikle onların begenisiyle bizimkiler bir olmuyor alışveriş bile bir heyecanKötü alıyorlar diye değil , ben kendi zevkime göre eşimle o hevesi heyecanı yaşayarak kendim almak isterim. Onlar tabi ki kötü almaz. Ana benim hevesim heyecanım var
E tabi ki. Ayrıca kimsenin bir malını istemem ben kullanayım diye. Benim çocuğum neden yeni kullanmasın. Eşimin maaşı iyi çok şükür. Alacak durumum var neden almayayım. Benim meleğim herşeyin en iyisini hakediyor. Allah ım herkesin kucağını doldursun hayırlısıyla inşallahYani kesinlikle onların begenisiyle bizimkiler bir olmuyor alışveriş bile bir heyecan
Ben anne degilim arkadaslarimin tecrubelerinie dayanarak kinuscaka olursam cocugunuz kiyafetten oyuncaktan cok temiz saglıklı gidaya ihtiyaci olucak. Arkadaşlarım keşke bu kadar masraf yapmasaydım derler hep.Olablr kötü mü alyorlar ki ama benm bebeğime aldkları kalitali pamukluydu hep belki de o yüzden böyle düşündüm . Ama zamanla daha çok ihtyacları çkyor para daha çok lazm olyor o yüzden dedim ben..
Bende öyle düşünüyorm.. Benm de hevesm verdı gidip seçip beğenp alacaktm.. gerçi ben kaynanamla gittimm beraber seçtik o sadece hastane çıkışnı aldı benm de çok hoşula gitmşti takm.. Eşmn ailesnde ilk çocuklara onlar alrmş bu eltmde de görümcemda de böyle olmiş bende birşey demedm..Ben anne degilim arkadaslarimin tecrubelerinie dayanarak kinuscaka olursam cocugunuz kiyafetten oyuncaktan cok temiz saglıklı gidaya ihtiyaci olucak. Arkadaşlarım keşke bu kadar masraf yapmasaydım derler hep.
Her anne çocuğu için en iyisini ister. Durumunuz buna müsaitse kimseyi alakadar etmemeli. Bir de aldığınız, yapacağınız her şeyi paylaşmak durumunda değilsiniz. Eger siz paylaşmazsanız uzerinize gelemezler. Konu açılmışken söylersiniz sonra soylediginize pisman ederler. Çocuk çok cabuk büyüyor ama benim bebeklik kiyafetlerim hic kullanılmamış gibi. Annem bizim cocuklarimiz için saklamış. Hem hatıra hem de eski seyler ne kadar güzelmiş. Tabi durumunuzu maddi olarak aşan şeyler göze alinmamali diye düşünüyorum. 2 tane olacağına 1 tane olsun huzurumuz yerinde olsun.Hamileyim dogumumu ozek hastanede yapicam kontrollere devlet hastanesine gidiyorum.kayinvalidem ozelde dogum yapicagmi duyunca biz hastaneye bile gitmezdik evde dogum yapardik demeye basladi.esime kiyamiyor cok calisiyor yoruluyor diye devamli acima halinde,oyle oluncada biseyleri almak vermek bile mesele oluyor herseyi kendi yapmak istiyor.bende gönlüme gore almak istiyorum,gorumceler de kaliteli bebek cildine uyumlu kiyafet ve bebek icin cam biberon markali emzik alisimi garipsiyor.bizde büyüttük hesabi oluyor dikkat etmedik bisey olmadi durumu.bende herseyi arastiriyorum okuyorum en iyisi olsun diye ugrasiyorum ne cevap verecegmi sasiriyorum cahillik bilgisizlik patavatsiz diz boyu her seyi demeye yorum yapmaya cekinmiyorlar karismalarina nasil engel olabilirim sesiz kalarakmi bilemiyorum.