Bizimkilerden bir cacık olmaz!

Hayatinda hiç calismamis diyorsunuz, elindeki mal da babadan kalmiş zaten. Eşinizle yatirim matirim konusunca kendini cok buyuk bir iş yapiyor zannediyor bence ondan yani, alinmayin bence komik. 😂😂

yüz göz olmayın ama eşinize fikrinizi söyleyin. bilsin sizin o kadar da optimist olmadığınızı hatta mümkünse görümcenize de bi ara laf aranızda lafınızı sokun. ay yeter ya onu idare et bunu idare et. kim bizi idare ediyor ki

Esimin babasi yok,mallari da o yapmis,gorumcem 0 is hayatiyla ne yapardi sorusunu sormak size mi kaldi gelin hanim,babasinin parasi istedigini yapar,siz kendi babanizin mallarina kafa yorun,2 kardesin arasina da fitne sokmayin ya

Sessizce bekle.
Yatırımı yaptıklarında "Allah kendi kazandığını da yatırım yapmayı nasip etsin inşallah" dersin.

Ya da "keşke sağ olsaydı da evlatlarına mal mülk bırakacağına başınızda olsaydı" dersin.

Manyak heralde.

Ama işin kötüsü ben de eşin gibi anlardım bu konuşmayı :D

Bosverin bence, uğraşmaya değmez. Sizin görümce üste çıkar her türlü

uygun bi an gelirse mesaji gördüğünüze dair bi imada bulunabilirsiniz.

20 yıl çalışmışsin bir bayan olarak daha ne yapacaksinki yaslan arkana geri kalan hayatının tadını çıkar gül geç

Merhaba sevgili hanımlar, çok sinirlendim acil aklıma burası geldi nefretimi kusmak için :KK70: Şaka bir yana bana göre oldukça haddini aşmış ve art niyetli bir şey okudum ama belki ben büyütüyorumdur o nedenle size danışmak istedim. Görümcemle eşimin ortak bir mülkü var, onu satıp başka bir yatırım yapmayı düşünüyorlar. Eşimin kafasında da İzmir vs. gibi popüler yerlerden temelden girip ev alıp satarak kar etmek var. Dün ablasına bir kaç ev göndermiş, bu evlere bakmak için watsapp’ına girdiğimde ablasının kendi kocası ve beni kast ederek bunlardan bir cacık olmaz dediğini gördüm. Yani ne varsa bizde var demiş. İyi de ben ne alaka?

Benim anam babam hayatta Allah gecinden versin bana da bişeyler kalacak ben neden hıyar oldum şimdi diye coştum ben de. Eşimin babası yok malları da o yapmış gençken, o yapmasaymış görümcem 0 iş hayatı ile ne yapardı acaba?

Bana çok densizce geldi.

Bana da sizin şu yazdiklariniz çok densizce geldi
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş gorumcenizle birbirinize layiksiniz hadsizlikte

bunlardan bır cacık olmaz dıyenınınde yogurdu ekşi konu sahıbı sızden cacık olmamıssa onlarınkı de kokmus ;)

sankı dunyalara sahıp olmus ınsan sonradan gorunce tabı... sındırememısler yazık bırakınız malım var dıye sevınsınler
altı ustu kardesıyle bolustugu kucuk bır yer var ellerınde allah korusun bır atese yangına bakar tum varlıgı nasıl buyuruzz dıye kardesıyla sabah aksam hesap yapıyor sızın mal varlıgınızı mı sorguluyor :D ates olsalar cürümleri kadar yer yakarlar bence bunu yuzlerıne vurmayın dıle getırırsenız sozlerıne deger vermıs ımalarını buyutmus olursunuz

dedıgım gibi cürümleri kadar oldukları ıcın yakmamalı degmemelı sozlerı anlatabıldım mı

Bana tuhaf gelmedi. Ben de kız kardeşimin eşi ve kayınbiraderi için annemle konuşurken “bizim damat saf da kardeşi çok uyanık” demiştim. Kardeşime de söylerim bunda kötülük yok. Cacık kelimesi yakışık almamış tabii. Ama bir baltaya sap olamazlar deseydi içinde hıyar geçmese de sinirlenecektiniz. Bu tür söylemler böyle maalesef 😂

Ceplerinden koymuyorlar ki babadan kalan mal mevzusu bu.
Ya işte onu satıp başka yerde değerlendirmeyi düşünüyorlar ya, kendilerini çok büyük yatırımcı gibi görüyor olabilirler 😀 Bizim yatırım zekamız, girişimci yanımız var, bunlarda ne var? Bi cacık olmaz bunlardan demiştir

Fazla abartmışsın yahu. Ay ben hemen annemle mesajlarımı sileyim :KK70: kız neden karıştırıyon adamın telini.

Ablasına ev linki göndermişti onlara bakacaktım 🤪 ay ne bileyim bunlar beni zaten sevmiyor gibi geliyor ondan bir cozuttum. Sil kız sil :D

Takılmazdım. Evlilik yatırım ortaklığı değil. İki tarafında maddi gücü olacak diye bir şey yok.

Anlamadığım şu : şimdi bazı üyeler kızacak ama görümcem çalışmamış hayatı boyunca, bu varlıklardan da anadan, babadan olma. Ben çalışmasam demek beni nasıl çiğ çiğ
yiyeceklermiş, şaşırdığım bu.

Esime de sorarim hesabini,gorumcenin de yuzune vururum yahu.Onlar beni çekistirsin iyi gördüğümu gormezden geleyim.Bundan sonra whatsap ta cekistirmekten korkarlar.Ayaklarini denk alırlar..Kadinlarimiz da bir degisik cogu kisi görmezden gel demis.Neden aman agzimizin tadi bozulmasın Ali Rıza Bey havası.İçiniz şişer hasta olursunuz benden soylemesi.Beni kardesiyle cekistiren adama höt derim.Görümceye de kocasina aktaracagımı soylerim.Bakalim bir daha yapabiliyor mu? Adimlarinizi dogru atın.Sineye neden cekesiniz.

Back
X