Aynen aynen ben de öyle yapıyorum laf olsun diye bişe yazıyorum altına yaş kaş gibi meselabehlül kaçar yazdıysan konu dışından gitmişsindir.
mesela behlül kaçar mı yazdın altına konuya ilişkin yorumunu da yaz ..
mune şimdi beni banlayacak
behlül kaçar yazdıysan konu dışından gitmişsindir.
Sacmalamaaa burda ben varken banlanmak düşmez kimseye! Arkadaşın olası banını da bana ekleyin please, bol tuzlu olsun.
inşallah yalnızca 1 haftadır kardeş mermiye kafa attın şu anhadi selametle
Ya bu ban konusunda ben de sıkıntılıyım aslında. Mesela banlıyken banlanma sebebini neden görüp okuyamıyoruz? O zaman mesajın manası ne
iyi siz anlamlı bir cümle kurmuşsunuz ,ben bir kere konu sahibine hıkmıkzık dedim banlandım
iyi siz anlamlı bir cümle kurmuşsunuz ,ben bir kere konu sahibine hıkmıkzık dedim banlandım
sen hala burda afkuruyorsun dicektim anlamaz dedimo ne ayol
Bana sormamışsınız ama yazasım geldi.Sanırım 1 yıldır forumdayım hiç uyarı mesajı almadım.Öyle bir şey mi var?? Direkt banlanıyorum ben.Bakıyorum mesaj kutucuğumda 1 mesaj ve her şey donmuş.Ve lanet olası o tek mesajı açıp okuyamıyorum.Neden banlandığımın merakıyla günlerrr günlerrii kovalıyor..Eyvallah, benim canım yanmaz gardaş!kurşun adres de sormuyorki artık. Uyarı mesajı dönemi kalktı mı ? Selamsız sabahsız banlamışlar beni en son. Sevgili dinocum şundan dolayı banlanmış olmanın üzüntüsü içerisindeyiz mesajı gelmedi
Sevgili Dinocum banlandınız ama suçu Behlül'e atmayınız, yorumunuz baştan aşağı konuyla dalga geçme amaçlı olduğu için banlandınız, başınızı yakan Katya oldu.Eyvallah, benim canım yanmaz gardaş!kurşun adres de sormuyorki artık. Uyarı mesajı dönemi kalktı mı ? Selamsız sabahsız banlamışlar beni en son. Sevgili dinocum şundan dolayı banlanmış olmanın üzüntüsü içerisindeyiz mesajı gelmedi
Son banınızı örnek vereyim, konunuz derttir evet ama her derdin bir bölümü var, sizinki anne çocuk sağlığı bölümüne ait bir dertti, konuları uygun bölümlere açmalısınız bu bir kuraldır ve herkese aynı kuralı uygulamak zorundayız.Benide 2 konumdan banladi. Hala neden banlandigimi anlayabilmis degilimyoneticelere mesaj da attim ama maalesef cevap yok.
demekki sadece KV/Elti/Gorumce uclusu haricinde konu acarsan banlaniyosun
Sizin de son banınızı örnek vereyim, ki mesajınızda banlanacağınızı bildiğinizi ifade eden cümleniz var:)Bana sormamışsınız ama yazasım geldi.Sanırım 1 yıldır forumdayım hiç uyarı mesajı almadım.Öyle bir şey mi var?? Direkt banlanıyorum ben.Bakıyorum mesaj kutucuğumda 1 mesaj ve her şey donmuş.Ve lanet olası o tek mesajı açıp okuyamıyorum.Neden banlandığımın merakıyla günlerrr günlerrii kovalıyor..
Yalnız o numarayı yutmuyoruz nooption:))) bu yöntemle BDV'ye konu açanlar var ama kabak gibi sırıtıyor yorumlar ve konular, rehavet çöker dalıp geyik yaparsın ışık bir anda sönerbehlül kaçar yazdıysan konu dışından gitmişsindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?