Arkadaşım ben anlayamadım yani evlilik teklifi zaten sürpriz olur eğer yüzüğü alamadıysa ben sana evlilik teklifi yapacaktım ama yüzün parasını ablam aldı demez herhalde hiç kimse değil mi susar sonraya saklar teklifi neden açıklama yapıyor? ayrıca babanız varmış neden ablanız zorluyor ki borçlar var diye ablası evli değil mi. Bir yüzük parasına borç mu kapatılıyor, yüzük alacağı zaman mı borç var olmuş eşiniz bu borçlardan haberdarsa yüzük almadan önce borcu ödeseydi. Peki evlilik teklifi etti diyelim elinde ola ola bir yüzük parası olan başka parası olmayan adamla nasıl ev kuracaksınız?
Sence öylemi peki..Muhtemelen hanım kızımız yüzüğün modeline kadar haberdardı yani muhtemelen bunlar aralarında daha önce ayarlanmıştı konu sahibinin süpriz (!) planı bozulunca kendisinde bozuldu.
Konu sahibine soralım sıkıntı içerisinde bir aile bir yüzük parası ile (artık ne kadar pahalı bir yüzük ise ) borç kapatabilen bir kişi .seviyorsun ve evlenmek istiyorsun gel ben sana imkanımın elverdiği ölçüde mütevazi bir yüzük alayım evlenme teklifi edeyim kabul edermisin. yoklukdada benimlemisin derse kabul edermisin..
Ama sanmıyorum çünkü malesef bu tür seramoniler artık yanlızaa arkadaşa falan hava atmak için yapıldığı için yapılamadığında da ablan kim oluyor ki denilebiliyor maselefff