- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
ben kendi kardesimle birlikte buyudum aramizda hicbir mesefa yoktur cevremdeki insanlarda oyledir bu zamana kadar onlar kadar seviyeli bir iliski hic gormedim garipsedim insan kardesine yakin olmazmi sonucta kardes bu ya diye kendisinede soyledim. Oda aliskin degilim ailemden oyle gormedim vs dedi sonucta bende bir ablayim kendimi dusunerek dogum gunu lanin kutladinmi kutlamayi unutma dedim bunda ne varki ? Yeri geldi ablasina babasina kizdi derdini paylasti destek oldum onlar senin ailn git ozur dile fln dedim bunda garip olan ne var ?
Tamamen garip ve senin aleyhine işleyecek bir durum ilerde, babasının, ablasının, ailesinin problemine taraf olma, şimdi de olma, sonra da olma. "Tamam, haklısın." de. Dinlediğini dinle sonra da tamamen unut, kendi işine bak. Bu herkesi kendin gibi, kendi ailen gibi bilme huyundan da en kısa zamanda kurtul, başından beri o garipsediğin seviyeli ilişkiyi kursaydın ablasıyla, yani aralarını yapmaya falan yardımcı olmasaydın, içinden "banane onun doğum gününden, ben kendi kardeşimle olan ilişkime bakarım, başkasının kardeşliği beni ilgilendirmez." deyip geçebilseydin, şimdi bu kadar düşman olmayacaktın.
Son düzenleme: