Yanlis anlasilmalar yuzunden gel-gitli bir iliskim var(di). Her turlu sorunu bir sekilde cozume kavusturmustuk derken bu kezde beyefendinin ablasi aniden cikiverdi.
Sorun su ki sevgilim yuzuk alip teklif edicekti ama ablasi ne yapti ne etti engel oldu borclar varmis annesiyle bir olup benim yuzuk parasina borclari kapattirmak zorunda birakmislar adamin elinde avucunda bir sey kalmamis ve kredi fln oduyor.
Bende sinirlendim tabi duyunca ama benimki israrla ablamin kotu bir amaci yoktu diyip savunmaya gecti daha agzimi actirmadan bana bagirdi . Neymis ablasiyla arasini acmaya calisiyormusum. Annesi duysa oyle dermis bana kizarmis.
Bende sinirlendim ablan kim oluyorki onun yuzunden bana bagirabiliyorsun daha simdiden beni ailen icin kendin eziyorsun ilerde nolucak ?
Ablanin dogum gununu bile ben hatirlatiyorum aksama kadar kutla diye soyluyorumda anca kutluyorsun aranizi acmak isteseydim ablana yakin ol demezdim eger bu kadar art niyetli oldugumu dusunuyorsan adam olda bir daha karsima cikma dedim
not: daha ilk yillarimizda da ailesinin yanlis anlamasi uzerine babasiyla annesi benim icin bu kiz ablanla senin aranizi acmaya calisiyor demislerdi bu yuzden bu kadar cildirdim.
Sizce haksizmiyim kizlar cok mu tepki verdim cevremdeki herkes normal olur boyle seyler bunlar daha bisey degil fln dedi ama bana cok buyuk bir sorun gibi geldi sonucta ben bu insanlarla ayni binada yasayacaktim her ne kadar istemesemde onu sevdigim icin mecburdum ama o beni sevmiyormus demekki