BKM EXPRESS KULLANANLAR

ruveyda12

iki kuzu anası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
2.665
1.295
198
Kızlar gitti gidiyor sitesinden alışveriş yapacağım. Alacağım ürün tanıtımında BKM Express kullanıcılarına %25 ekstra indirim diyor. Benim BKM Ekspres e üyeliğim yok daha önce de hiç kullanmadım. Kullananlar beni bu konuda bilgilendirebilirler mi acaba
Teşekkürler

Kızlar gitti gidiyor sitesinden alışveriş yapacağım. Alacağım ürün tanıtımında BKM Express kullanıcılarına %25 ekstra indirim diyor. Benim BKM Ekspres e üyeliğim yok daha önce de hiç kullanmadım. Kullananlar beni bu konuda bilgilendirebilirler mi acaba
Teşekkürler
ben kullanıyorum canım. paypall gibi bir site. herhangi bir sıkıntı yaşamadım şimdiye dek

aidat yok bi de çok pratik kart bilgilerinizi giriyosunuz üye oluyorsunuz
sonraki alışverişlerde de mailiniz ve şifrenizle giriyosunuz telefona şifre geliyo alışverişi tamamlamak için paypal gibi

yıllık aidat filan yok. ve bence kullanımı hem çok hızlı hem daha güvenli. ödeme sırasında indirim oluyor taksit seçenekleri filan da o sırada çıkıyor. ben bir problem yaşamadım. örneğin otobüs bileti alırken filan bilet başına 10 tl gibi indirim aldığım zamanlar oldu.

BKM express sizin güvenle alışveriş yapabilmeniz için oluşturulan platformlardan birisi. Kredi kartı bilgilerinizi her siteye ayrı ayrı vermektense sadece buraya veriyorsunuz ve böylece daha güvenli alışveriş yapmış oluyorsunuz.Aidatı olmadığı gibi bu şekilde indirim de sağlıyor bazı sitelerde.

Ben kullanıyorum ve gayet memnunum, yılbaşında da 100 lira harcamaya 20 tlsini iade vermişti.Gayet güzel.

Back
X