Canım, öncelikle kayınvalidenle birlikte oturacağını bilerek evlenmişsin... Öyleyse şikayet etmeye hakkın yok, yani şikayet edebilirsin tabii ama bu konuda ne onu nede eşini suçlayamazsın... Senin kendine ait bir evinin olamasının sorumlusu sensn...Aynı ev yerine alt kt yada üst katta yada yanyana apartmanlarda bir ev tutup kendi yuvanı kendi düzenni kurmak konsunda ısrarcı olabilirdin...
Hadi bunu yapamadın.. evlenirken kaynananın eşyalarının üzerine evlenmek yerine mobilyaları kendi zevkine göre yenilemek konusunda ısrarcı olabilirdin...
kayınvaliden kendi evinde kendi eşyalarıyla doğal olarak kendi düzenini devam ettiriyor... Senin o eve geln geldiğini gösteren hiçbir değişiklik olmamış ki....
Ha bu arada eşinin şakasına ben kızmadım, sen neden takıldın pek anlayamadım....Kyınvalidenn yanında sana bağırması falan mı kızdırdı seni??? Evet bak o konu doğru ama ne bileyim o da kendince şaka yapmak istemiş.... ikiniz tek olsanız sorun olmayacaktı b şaka ama evde 3. bir kişi olunca şakayı gerçek sanıp yanlış anlamalar oluşabilir ne gerek var dimi...
Ama bence eşinle ılımlı konuşmaya çalış...
Evin eşyalarını da yavaş yavaş kendi zevkine göre değiştir.... En başta yeni bir mutfak yaptır.. Herşeyiyle sen ilgilen ve sen yerleştir...Sonrasında o bişeyin yerini değiştirmeye kalkarsa da sen eski koyduğun yere geri kaldır....
Evlenirken eşin hiç masraf yapmamış hoop dayalı döşeli eve gelin getirmiş, şimdi açsın kesenin ağzını bakalım... sEN O EVEKAYINVALİDENİN DÜZENİ GEÇERLİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.... KENDİ ZEVKİNE GÖRE KENDİ ALDIĞIN EŞYALARI SOKMADIKÇA O EVDE
kocan koca olmazsa sana sahip cıkmassa kımseee sana saygı duymaz canım benım kı kayınvalıden pek saygılı bi insana benzemıo cocuk yapmayın bosanırsanız bakamam ne demek ya eger eşin bunu dien anne için sana hasta diyosa birini anlatsan sana gülerler diyosa yuhhh diyorum baskada bişey demiyorum annelerine bişey söyletmemeyi marifet biliyolar bunu diyen kaynanayla aynı evde oturuyosan ellerinden öpüyorummm
Herşeyin doğrusunu obilir benim herşeyim yanlıştır bildiklerim yanlış konuştuklarım yanlış yemek yeme tarzım yanlış fasulye banılmaz salata kaşıklanmaz lokma biraz daha küçük alınır.... !
Bu kadar çok bilen kaynana sizin ayrı bi hayatınız olduğunu evinize düzeninize karışmaması gerektiğini bilmiyorsa
Onunki bilgi değil art niyettir
İnşallah kaynanan peşinizden gelmezde sizde artık kendi hayatınızı yaşarsınız
Kıyamıyorsun da böylede yaşanmaz
Otursun evinde arada bi gelsin hastalanınca sıkılınca gelsin
Sürekli çekilmez
Çocuklarınla mı uğraşacaksın eşinle mi ilgileneceksin
Kaynana mı çekeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?