Bktm bu kaynpederden!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
kızlar o kadar doluyum kı nereden baslasam bılmıyorum.bılenler bılır ama yıne anlatayım.bız daha once kırada oturuyorduk baska evde.kayınpederın de kıracısı vardı.kıracı cıktı tek esım calısıyor ben ısten cıktım hamıle kaldım kayın pederde oglum gecın sız oturun sızden para almam ben,bak cocugunuzda oturacak zorlanmayın dedı.geldık uc aydır oturuyoruz evınde.kaynımda ustte oturuyor.neyse 3 ayda adama 1000tl vermısı.gelır her seferınde param yok dıye aglar gıder.ıkıncı esıyle yasıyor.zaten esım 650 tl maas alıyor.enson gevcen gun 200tl yolladık oda kumbaradakı bırıktırdıgım paramla....hamıleyım cocugumun rızkını yolladım resmen.neyse dun aksam geldı.kaynım ve eltımle aramız kotu nasıhat edıyor ıste ıyı gecının falan dıye.halbukı onlar bıze hep kotuluk yaptı.dedı kayınpeder bıze oglum benım ekmek param yok aydan aya bana 200tl verırsın.cok zor durumdayı.kardesınden de alacagım.hep dedıgı zaten onlardanda alacagım duyda ınanma pehhhhhhh.dedım baba keske bızdede olsa da sanada vertsek ocakta dogum yapacagım bıze sukadar para lazım nerden bulacagız.dıyorkı ben sızı cok dusunuyorum.ama ekmek param yok ne desen anlamıyor yanı kısaca.kaynımın bıze 2500tl borcu vardı.onu aldık.aramız kotu ya gıtmıs kayınpedere demıs abıme 2500tl para verdım.ınsanlar ıste bukadar acımasız.vallaha harcandı o paranın cogu.kaynımın yaptıgıda ayrı bı olay.o kadar sınırlendımkı anlatamam.adamın 3 cocugu var sankı en zengını bız.otekılerden almıyor.esım kendı babasının evınde kırada oturuyor yanı.ya bız kımseden yardım ıstemıyoruz ama rahat da bırakmadılar bırturlu.kısmetse bebegım bıraz buyusun,calısacagım zaten ıonceden calısıyordum.ve allahın ıznıyle en kısa zamanda buradan cıkcagım.adam gıttı ust kata eltımede nasıhat verecek ıyı anlasın dıye...okadar sınırım bozuldukı hıckıra hıckıra agladım.esımde deı ne desen babam laftan anlamıyor.baktım esımın de gozlerı doldu.dedım esıme once allah sonra benım senden senın benden baska kımsemız yok bılıyorsun degılmı.o dabılıyorum dedı.ben hıc cocuklarıma boyle yapmayacagım dedi....kaynıma gelınce karısı ıcın abısıyle arları bozuldu.benı sevmez zaten ama dogmamıs bebege abısıne bu yapılırmı...allaha havale edıyorum.o haklıyı da haksızı da gorur...butun gece agladım cok uzgunum....sızınde canınızı sıktım ne olur kusura bakmayın...

canım geldiğinde baba yok bizde de deyin
zorla alacak değil ya
bu adamın emeklisi falan yok mu

cidden de zorla alcak degil ya kuzum yok deyin cocuk bakmak kolay degil deyin masrafları sayın hatta o gelince siz direkt para yok diye dert yanmaya baslayın zaten isteyemez hatta siz isteyin ondan oda anlar artık

emeklısı var canım ama kredı cekmıs 3 bankadan 9 bın tl.bızde yok dıyoruz ama adam o kadar arsızkı.esımde ben ona para vermem dıyor.az once konustum esımle dıyorkı babamla konuscam bankadan kredı cekcem ne kadar ıstıcek bakalım.evı ustume alcam.bununla bole ugrasılmaz dıyor.adamda en az 40 45 bın ıster.ya napıcaz bılmem.esım dıyor ben sustum konussaydım cok kotu seyler olurdu...

cidden de zorla alcak degil ya kuzum yok deyin cocuk bakmak kolay degil deyin masrafları sayın hatta o gelince siz direkt para yok diye dert yanmaya baslayın zaten isteyemez hatta siz isteyin ondan oda anlar artık

Süper fikir zırt pırt gidin kapısına bana çok zordayız dardayız ekmek alamicak durumdayız
Bize bi yardım et diye :jeyyar:

sanırım bu da yeni moda oldu kayınpederin geline karışması.. kayınvalide devri bitiyor sanırım..Allah akıl fikir versin..evinize yeni birini alıyorsunuz baskasının kızı olabilir işte bu yüzden ona daha iyi davranmanız gerekirken neden böyle ezer üzersiniz anlamıyorum..

canım ya birimiz kaynanadan birimiz kayınpederden çekiyoruz.allah yardımcımız olsun bizi biran önce kurtarsın bunların elinden

amın cnm amınnnnnnnnnnnnnnn.bıde kaynımın yaptıgı buyuk terbıyesızlık.abın bu senın abın ya.demıyor abımın cocugu olcakkk.dıyorkı gıt onda para var allll.terbıyesızler...esımın aılesı 5 para etmez ınan.bıtek kayınvaldem ıyı.o da gorumcemın agzına baka baka gıdıyor.dunya bı yana kızı ve ondan olan torunları bı yana...

canım ya birimiz kaynanadan birimiz kayınpederden çekiyoruz.allah yardımcımız olsun bizi biran önce kurtarsın bunların elinden

valla çok güzel ifade etmişsin kimimiz kaynanadan kimimiz kayınpederden. Allah üstünde ikisinin birden zulmü olanlara yardım etsin.
vermeye alıştırmayın sakın istesin istesin dursun işi yoksa bir alışırsa almaya bu sefer bırak vermemeyi eksik versenizde sanki hep vermek zorundaymışsınız gibi laf eder. bu emekli adam ne yapmış Allah aşkına kredi çek bilmem ne yap,
tabi illaki ailemize sahip çıkacağız bakacağız ama bazı aileler abartıyor durumu sanki evlatlarının bir hayatı bir ailesi yok gibi sürekli istiyorlar sanki kendilerine para versin baksın diye doğurmuş büyütmüşler.

sizinki bile bile lades olmuş güzelim.. şimdi amca oradan kira almaya alışkın olduğundanen azından 300 500 dara girmiyordu parası oluyordu.. size kıyamadı siz gelin dedi ama biryandan da pişman oldu geliri azaldı..
sizde geldiniz madem 3-5 kira verin diyor yani o geliri geri verin bana diyor..

şöyle düşün canım kirada olsanız mecburen bir miktar ödemeyecekmiydiniz ozaman nasıl geçinecektiniz.. daha çok mu kira öderdiniz..
çocuğumun sadakası olsun deyip ucuza kirada oturur gibi adama kira verin.. yani senin huzur bulabilmen için ha doğrumu bence değil adamın oğlu insan oğluna kendi evini kiralar mı kiralamaz..
ya birde şunu yaparsa biz sizde kalalım da bizim daireyi kiraya verelim :)) hep bardağın dolu tarafı diyorum başka birşey demiyorum..
ya en kısa zamanda başka eve kira ödemeye razı gelip taşınacaksınız adam orayı kiraya verecek ki sesi çıkmaycak.. yada siz babası olduğunu unutup orada kiracıymışssınız gibi 3-5 neyse kira vereceksiniz
huzurunuz için..

cnm bız sımdıye kadar 1000tl verdık zaten.kıraya da 350 verıyoduk.3 ay oldu tasınalı.bıde kendı daıresı dıye bısey yok.kaynanayı bıraktı baska kadınla yasıyor.ust katımdada kaynım oturuyor.ondan almıyor.benım kızdıgım konu bu.sankı uvey evladıyız bız.daha 1 hafta oldu 200tl yolladık.o da elımızde para yoktu kumbaradan zarzor tamamladık kızdıgım konu o.3 tane evladı var.ama adam sadece bız varmısız gıbı davranıyor.cok borcun varsa arabası var.onuda satmıyor.alısmıs adam ıstemeye.bızım arabamız yok.plmasında.ama taaaaaaaaaa ıstanbullara arabasız gıttık gecen bebek esyası almaya.umarım anlatabılmısımdır derdımı....

canım ne kadar zor bır durumdasınız allah yardımcınız olsun.
kaynını yaptığı sey çok buyuk terbıyesızlık ama eltınle almaşamıyorsan bu normaldır genelde eltı eşini doldurur
butun bunların ustune kayınpederının yaptığına dıyecek soz bulamıyorum
neden tek evladı sızmışsınız gıbı davranıyor
belkıde eşinin fazlaca merhametlı olmasındadndır
canım unutmakı sen hamılesın

neyine güvenip de çekmiş o kadar krediyi
valla cnm ben olsam inadına vermem
eşinin aldığı para ortada
senin karnın burnunda çocuk gelmek üzere
kesinlikle vermeyin
doktora falan gidiyoruz çocuk için para gidiyor sen de varsa biraz yardımcı ol deyin bakalım ne yapıyor
Allah bilir karısı istetiyordur

canım eltım kaynımla konusmuyoruz.kaynımda karısının yuzunden abısını harcadı.esımde dedı senın abın falan yok.ustte de sadece eltım kaynım oturuyor.ama adam hep bızden hep bızden.evet esım cok merhametlı.ama vermem zorlamı alıcak dedı bana esım.kaynıma gelınce ondan nefret edıyorum.benıde sevmez.halıyle bebegımı hıc sevmez.allaha havale edıyorum...

yok desende anlamıyorkı.adam kendı dertlerını anlatıyor durmadan.bende sat arabanı baba dedım.alan yok kı dedı.bahaneye bak.dedım 5 e satacagınıa 4 sat dedım.ama nerde adam rahatını bozarmı...

esımde dıyor kurus vermem.kardesımden de alsın bakalım....dedımya kaynımdan nefret edıyorum suanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…