Blastokist transferi

heavenlyhorses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2006
18
0
286
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
Blastokist transferi ile hamile kalan arkadaşlar bilgilerinizi, tecrübelerinizi ve yaşadıklarınızı bizlerle paylaşabilirmisiniz.

Teşekkürler

ben 2 defa bu yöntemle hamile kaldım...ilki 6 yaşında kızım var.şimdide ikizlerimi bekliyorum. embriyolar 5. gün transfer ediliyor.... daha fazla ne paylaşabilirim bilmiyorum ama soracağın birşey olursa özelden sor yazayım....................

benimde ilk denemem blastokistdi 6.gün transferi yapılmıştı %80 ihtimalle tutar dedi drum hiçbir problem yaşanmadı ama tutmadı bence herşey şans işi diyorum artık zamanı gelmemiş belkide hiçbir zaman gelmicek :çok üzgünüm:

benimde 5. gün transferi oldu ve şükürler olsun tuttu canım.hemde benim embriyolarımdan hücre alındı pgt için.5. gün diye endişelenme Rabbim ol derse gerisi hikaye.bol bol dua et sevgiler...

5. veya 6. gün e erişebilen embriolar çok kaliteli embriyo anlamına geliyo ve transfer edildikleri gün tutunmaya çalışıyolar. dolayısı ile şans yüksek. ebrio sayısı ve kalitesi yüksek olanlarda bu yönteme gidiliyo.

benimde blastokist transferi yapıldı.5. gün transferiydi.ilk denemdi tuttu.çok şükür.ama hafif lekelenmelerim var olumlu cevabı dün aldım.lekelenmelerim 7. akşamdan beri ara ara devam ediyo.umarım mutlu bi şekilde sonuca ulaşırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…