Bu arada ben daha denemedim, sadece nette okumuştum ama deneyebilirim heran..
güzel fikir vallahi. roll on şişesi. peki 90 günün sonunda ne oldu nasıl bir değişiklik var? bunlarla ilgili biraz daha ayrıntılı yazsan ne güzel olurdu zambakçım.ben karıştırma işini enjektörle yapıyorum hepsinden eşit miktarda çekip boş rolon kutosona koyup öyle kullanıyorum. rolonun bilyesi döndükçe heryere eşit dağılıyor aynı zamanda da ekonomik oluyor.bu yağlar malum pahalı başka türlü dökülme ihtimali fazla.90 gün kullandım şişe boşaldı yarın yeniden doldururum artık.bir de gece yatarken sürecem bundan sonra,
güzel fikir vallahi. roll on şişesi. peki 90 günün sonunda ne oldu nasıl bir değişiklik var? bunlarla ilgili biraz daha ayrıntılı yazsan ne güzel olurdu zambakçım.
arkadaşlar masaj yaparken ne kadar bastırırsam o kadar iyi düşüncesi yanlışmış hafif harketlerle bölge hareketlendirilmeliymiş. masaj yapıldığında bölge kızarıyorsa orada kan toplanmış demektir ki bu kötüymüş. önemli olan hafif ve bastırmadan 10 15 dk masaj yapmak kızartmadan mümkünse :)
:Roflol:
ayyyyyy utandım şimdi yanlış yazmışım 90 değil 10 gün kadar olmuştu o zaman şimdi 11-12.gündeyim:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?