• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bln var mi acba

inan tam beni anlattın. mahvoldum burda... o şahsiyete de diyorum bak aidsten şüpheleniyorum diyorum. saçmalama ben eminim aids falan değilim diyor başından savuyor. Bu yolda tek başıma olmak çok yordu beni günlerdir.

ona mesaj atmayı bırak lütfen. ve güçlü ol. biz varız burda tek basına değilsin. ben de obsesifim savasmaya calısıyorum. seni o anlayamaz ama ben anlarım. o basından savar ama ben savmam. bu forumdaki hiç bi psikolojik sorun yasayan insan sana bunu yapmaz. dertlerini burda anlatabilirsin ama ona mesaj atma. bu takıntıyı kafandan attıktan sonra pişman olacaksın ona mesaj attıgına :20:

anneme de mantar bulaştırdım hatta :( doktora da yüzeysel ilşki yaşadım genitsl bölgemde jilet kesikleri vardı ondan korktum bakireyim dicem. bakirelere göre de ilaç verir. çünkü zaten şu an mantarım yok.

doktora böyle bişey deme yalan söylemene gerek yok. hepatit aids testi yaptırmak istediğini söyle. nedenini sorarsa söylersin sormazsa söylemezsin yalan söyleme kendine guvenli bi şekilde utanıp sıkılmadan git doktora:34:

Beni ağlattın şurda yemin ederim... çok yalnı hissediyorum kendimi pişmanım ve kimseye anlatamıyorum. Alelade biri değildi koskoca 2 yıl.

olabilir ama onun gözünde öyle değilmiş demek ki. geri dönse isteyecekmisin tabi ki hayır. istesen bile için rahat edecek mi tabi ki hayır. o yuzden bitti gitttti diye düşün onu beyninin çöp kutusuna koy. yalnız değilsin. o kadar cok obsesif var ki. mesela benim sıkıntılarımla ilgili açtıgım bi konu var aç ba istersen yalan söylemiyorum. yalnız değilsin ve ona ihtiyacın yok. güçlü ol ve devam et hayatına.

çok iyisin teşekkürler... bakcağım hemen. korkum bana hastalık bulaştırması aldatıldıgımda zaten iyi tokat tekme uçurdum. geri dönse yüzüne bile bakmam.
tamam bu seferlik gt tahlil yaptır ve kendi kuruntun yuzunden oldugunu aslında hasta olmadıgını gözlerinle gör kulaklarınla duy. bundan sonra yasadıgın takıntılarında o anı hatırla gittim ama hasta cıkmadım bu da onun gbi kendine gel de sürekli

aids yaptırdın mı peki???

Yok ya o aklıma gelmedi ama hamile kalınca test yapıyorlar hiv negatif yazıyor ...bilmiyorum ama yoktur ya şimdi o kızlarda onla bunla olan kişiler değildir...yok birşey sende bence kendini yaratıyorsun...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

diyorum ya eski erkek arkadaş bozuntusu çok temkinlidir bu konuda seçer yani. biri zaten sınıf arkadaşıydı benim de arakadaşımdı. diğerini de bulmuş bi yerden. parası yok hayat kadınıyla da yatmaz. ama ben rahat duramıyorum işte. iyiki varsın yorumların için teşekkürler. hepatitle aids testleri genelde birlite yapılır ondan sordum. aids testi yaptırıkenki tutumları nasıl diye soracaktım ondan aids testi yaptırdın mı diye sordum...

Canım merak etme ben o zaman Türkiye de ağda oldum ama yurt dışında yaşıyordum...ya şu ünlüler ondan ayrılıyor onla oluyor bence birşey olmaz. Hayat kadiniyla olsa anlarım onlarında olma sebebi belki ters ilişki yapanlar varsa erkekler çok pis o kadınlarada neler yapıyorlardir
.

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Evet bunları biliyorum sorum şu zaten benim tc kimliğim olmadan benim aldıgım ilaçları göremezler değil mi?

kimliksiz göremezler tabi ki, ücreti öder çıkarsın eczaneden kimse adını sormaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Afedersiniz ama uzun zamandır sürekli denk geliyorum. Neden hep ters ve negatif yorumlar yapıyorsunuz? Herkes burda derdini paylaşıyor ancak siz genelde ya dalga geçiyor ya da ters yorumlarda bulunuyorsunuz.

Evet sanırım fazlasıyla yarası var. Her şeye atlayıp moral bozmaktan başka bir şey yapmıyor.

Kimlik numaran olmadan sana ait hiç bir bilgiyi göremezler. Kimlik numaran olursa da gittiğin hastaneyi ve tarihi görebilirler. OKB için gittiğin hastanede test yaptırırsan eğer aynı hastane olduğu için sorun olmaz. Babanın SGK'sına bağlı olsan da senin tedavi bilgilerini görebilmek için mutlaka TC kimlik numaranın olması lazım.

Back
X