• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blog açmak istiyorum

sheldonnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
58
0
286
Ankara
sevgili hanımlar iyi akşamlar. ben bir blog sahibi olmak istiyorum ama ne üzerine yazıp - çizeceğimi - çekeceğimi bilemiyorum. biraz kendimden bahsedeyim. şu an sosyal hizmetler bölümüne devam ediyorum ve üç yıldır muhabir olarak çalışıyorum ( iletişim lisesi radyo tv mezunuyum ) kitap okumayı çok seviyorum, spordan falan hiç anlamam (maalesef beden derslerini bile sevmezdim hep nöbetçi kalıp kitap okurdum ;) hareketli bir hayatım var, haberlerle ilgim çok fazla...
biraz araştırdım genelde çantamda ne var, makyaj nasıl yapılır falan ama ben makyajdan da fazla anlamam az malzemem var zaten, kendimce yapıyorum işte :))
sizce ben nasıl bir blog sahibi olurum, nasıl bir blog açmalıyım

Yaptığın özel haberler varsa onları bloğunda toplayabilirsin ama senden habersiz alınıp kullanılabilir de haberlerin, bu da ayrı bir konu.

Son düzenleme:
bence belli bir konunun üzerinde olmamalı blogunuz.

hayat bu neler yaşayacağımız belli olmaz değil mi?

içinizde kalanlar,yaşadıklarınız, ya da tadını çok beğendiğiniz bir pasta tarifi her başlıktan yazı olmalı bence.

siz açın bloğunuzu gerisi gelir bence:34:

Back
X