evet arkadaşlar sonunda olayı çözdüm. bu kıza sonunda ulaştım nasıl derseniz kızın farklı bir giyim stili vardı.buda işimi kolaylaştırdı belkide bu kadar çabuk bulamazdım herneyse kızı gördüğüm semteki d&p parfüm satan yere gittim orada bulunan bayana kızı tarif ettim oda bana kızın adını ve işyeri telefonunu verdi sanırım çok samimi arkadaşıymış buda ayrı bir şanstı bu kızcağız kimyagermiş ve parfüm yapımındanda anlıyormuş gelelim blu blanca ya bildiğimiz blu parfümü ile pur blanca nın karışımı ikiside açık parfüm öyle bir dozda karıştırmış ki her iki parfümün altyapısındaki özellikleri değiştirmeden alarak farklı bir parfüm yapmış koku ne blu gibi nede pur blanca gibi kokuyor.bu iki parfümüde uzun süre kullandığım için biliyorum. çok farklı bir koku olmuş. adınada blu blanca demiş ayrıca bunun dışında farklı karışımları ve yine farklı orjinal parfümlerden esinlenmiş parfümleride varmış anlayacağınız kızın peşini uzunca bir süre bırakmayacağım (ne oranda kullandığını sorduğum da ise meslek sırrı diyor).ilginiz için teşekkür.a.s.