💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

5 528mucizemmm
Böyle bir şey buldum nasıl olur?

İstek duası yapılacağı zaman öncelikle abdest alınır ve yalnız bir yere gidilir. Duanın abdestli yapılması ile dua sırasında yalnız olunması duanın zorunluluklarındandır.

Önce euzubesmele çekilir. Ardından kelimeyitevhit okunur. Sonra şu esmalar karşılarında belirtilen sayı adetince okunur:

El-Melik
Art arda 7 defa okunur. “Bütün her şeyin gerçek sahibi” anlamındadır.

El-Vehhab
Art arda 11 defa okunur. “Her türlü nimeti sınırsızca veren” demektir.

El-Azim
Art arda 15 defa okunur. “En büyük, en güçlü” anlamındadır.

El-Mucib
Art arda 17 defa okunur. “Kulların yaptıkları dualara cevap veren” demektir.

El-Vedud
Art arda 21 defa okunur. “Seven ve sevilen” demektir.

El-Muktedir
Art arda 27 defa okunur. “ Mutlak iktidar sahibi” demektir.

Zül Celali vel-İkram
Sadece 1 defa okunur. “Büyük olan ve kullarına dilediğini veren” demektir.

Esmaların sayısı tam olarak 99 sayısına tekabül eder ki bu da esmaul hüsnanın karşılığıdır. Burada dikkat edilmesi gereken nokta esmaların sırasını ve sayısını kesinlikle tam olarak okumaktır.

Bu duayı içten eden ve duanın kabul görmesi konusunda tamamen Allah’a teslim olan kulların duaları inşallah kabul görecektir. Zira Allah, duaları hakkıyla işiten ve dualara layıkıyla karşılık verendir.

Bir kişi için mi 11 gün devam edilecekmiş canım?
Canım video ve altındaki yorumlardan bu şekilde daha makbul olduğunu anladım. Liste 15 kişiden oluşuyor sayılar önemli malum burda sayı tutmamış oluyor. Ben arkadaşın attığı videodaki duayı kendim için özel olarak yapmayı düşünüyorum. Hoca da orda diyor zaten doğru yapmayıp sonra kabul olmadı demeyin diyor

Anladım canım ben dışarda olduğum için açamamıştım video'yu.

Canım benim gönderdiğimde ismi azam duası.namazı ,gecesi ,gündüzü yok .istediğin zaman okunuyor.dua sahibi isterse kendine kenzül arş duasını da okuyabiliyor.

Canım benim yanlız kalma imkanım yok.birgün yalnız kalsam 5 gün kalamam .çalışıyorum ve ailen var.kaç gün odaya kapanıp beni yalnız bırakın dicen.bana uymaz.siz isterseniz okutun ben başka dualarda katılırım size.

Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.
Dua bu mu canım

Hayır canım K kedi medi nin bahsettiği ismi azam duası:

Duanın okunuş
Allâhümme innî es’elüke bi-ennî eşhedü enneke: Ente’llâhu lâilâhe illâ entel-ehadü’s-samed ellezî lem-yelid velem-yûled velem-yekun lehû küfüven ehad.

Türkçe Anlamı:
Allâh’ım! Şahâdet ettiğim şu hususlar sebebiyle Senden talep ediyorum: Sen, kendisinden başka ilâh olmayan Allâh’sın, birsin, samedsin (hiçbir şeye ihtiyacın yok, her şey sana muhtaç) doğurmadın, doğmadın, bir eşin ve benzerin yoktur.

Bu şekilde.

Tamam canım başlıyor muyuz artık

Bu duaya başlayalım mı önemli olan zaten niyetimiz

111 kez okursanız sadece bir defa okunmasi yeterli dir..ama 11gün boyunca okursanız 11şer defa okuyun böyle şeyler yazıyor ama yorumda biz niyetimizi edip ilk sıradaki arkadaşa başlayalım herkes 111 kere okur toplam 1665 tane okunmuş olur dua sahibi için 1 günde biter

Birde dua sahibi kendine müsait olduğunda kenzül arş duasını okursa daha etkili olur yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…