- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.081
Ayyy inşaallah cuma akşamına kadar netleşir hemen başlarız nedense çok heyecanlıyımSabah arkadaşlar yazarlar ona göre belirleyip en geç Pazartesi başlarız.
Canım ben çok sayıda olursa okuyamam bebeğim var her zaman vaktim olmuyo
Canım bi kaç dua sayfasında varım çalıştığım içinde biraz fazla gelebilir bu ara. Haber verdiğin icin teşekkür ederim yinede
yeni listede olamayacağımKızlar bildirimimi alan ve mesajımı okuyan. Katılacam ya da katılmayacam diye belirtebilir mi rica etsem. Listeyi düzenliyorum çünkü şimdi. Devam edecek olan da yeni listede ne okuyalım öneride bulunursanız sevinirim.
Kuzum teşekkürler etiketlediğin için bir kaç yerde varım yetiştirmeyebilirim. İnşallah başka sefere
Ne okunacak canım kaç gün içinde
Duamızı daha belirleyemedik canım çok kişi olursak başlıcaz inşaallahNe okunacak canım kaç gün içinde
Katılmak ister misin canımNe okunacak canım kaç gün içinde
KatılırımKatılmak ister misin canım
12 -1- @brkycn
2-begonvil1985
3- 5 528mucizemmm
4- K kedi medi
5- @cansu_tr
6- @yalutserkan
7- @Orkidem
8- @Bademmm388
9- @Ocalh
10- @Ayla 64
11-Kahlofrida
Tamam canımCnm çok isterdim fakat şu sıralar olmaz teşekkür ederim etiketlediğin için.2 dua grubundayım şuan 3. Fazla gelicek gibi.
5 528mucizemmm canım necm suresini istersen erteleyelim biraz. Relg durumlarda çünkü zorlucak bu listeyle. 20 kişi bile olsak 3500 düşüyo kişi başı. Kopmalar olur zorr olur çok kalabalığı idare etmek. Ya ismi azam okuyalım ya rabbi yessir. Özel günde de rahatlıkla okunabilirTamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?