💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Duayı belirlemezsek dağılacak sayfa. Vazgeçecek kişiler de. 100 er Rabbi yessir duası okunur isterseniz ya da 111 ismi azam okunur. toplamda 1200-1300 adet okunmuş olur dua sahibi için. En geç 2.gün yeni arkadaşa geçeriz. 2 maksimum 3 haftaya listeyi bitiririz. Sonra yeni liste başlar.

Arkadaşlar internette cübbeli Ahmet hoca nın bahsettiği bi ismi azam duası var. Linki aşağıya bırakıcam. Ben bunu şahsi olarak yaptım tecrübe ettim. Ben hamilelik için yapmıştım çok şükür 2 gün geçmişti üzerinden test yapmıştım muradıma eriştim. Dualar mutlaka Rabbimin nasibine vesiledir. Ben çok istediğim bi konuda ümitsiz ama inanarak yaptım Rabbim nasip etti.Dilerseniz bunu yapalım. Dua sahibi duaya başlamadan hacet namazını kılar öyle okur. Diğer arkadaşlarımız da duası kabul olsun diye okuma yapılır. Dua sahibi arkadaş dilerse herkes okumasını bitirince 21 defa Rabbi yessir duası okur kapatırız duasını.

Ben açamıyorum videoyu, hangi dua? Bence hemen başlayalım

Katılmayı çok istiyordum ama bu bir kaç hafta pek giremeyeceğim bazı sorunlardan dolayı. Beni çıkarırsın canım

İsterseniz bu duaya başlayalım herkes 111 tane okur toplamda dua sahibi için 1665 tane okunmuş olur

İsterseniz bu duaya başlayalım herkes 111 tane okur toplamda dua sahibi için 1665 tane okunmuş olur
Canım benim videodan anladığım akşam namazından sonra okunacak ve her okumanın peşine duası edilecek 11 gün boyu devam edecek. Acaba başka bir esma mı okusak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…