- 31 Temmuz 2019
- 359
- 305
- 23
- 27
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.461
Tabi ki . Okumak istediğin dua var mı yeni dua ve listeyi belirlemek adına soruyorumYeni liste yapınca beni de eklermisin canım
her kes aynı duayı okumyormu yani canımTabi ki . Okumak istediğin dua var mı yeni dua ve listeyi belirlemek adına soruyorum
Biz bir önceki listede salavatı tefriciye okumuştuk. Arladaşlar liste bitiminde bu ismi azam okumayı önerdiler. Yeni listemizde ismi azam duasını okuduk. Yine liste sonuna geldik. Fikir almak amaçlı soruyorum ismi azam duasına devam mı edildin farklı bir dua listesine mi başlayalımher kes aynı duayı okumyormu yani canım
ya canım bilemiycem ki, arkadaşlar ne derlerse onu okumaya başlarızBiz bir önceki listede salavatı tefriciye okumuştuk. Arladaşlar liste bitiminde bu ismi azam okumayı önerdiler. Yeni listemizde ismi azam duasını okuduk. Yine liste sonuna geldik. Fikir almak amaçlı soruyorum ismi azam duasına devam mı edildin farklı bir dua listesine mi başlayalım
her kes aynı duayı okumyormu yani canım
Biz bir önceki listede salavatı tefriciye okumuştuk. Arladaşlar liste bitiminde bu ismi azam okumayı önerdiler. Yeni listemizde ismi azam duasını okuduk. Yine liste sonuna geldik. Fikir almak amaçlı soruyorum ismi azam duasına devam mı edildin farklı bir dua listesine mi başlayalım
Ben bu seferlik grupdan ayrılıyim bidahaki duaya katılırım inşallah bu bana fazla olur bu aralar ev kalabalık yetiştiremem
Kızlaaaaar etiketlemişsiniz teşekkür ederim ama ben bayadır foruma girememiştim kaçırdım galiba katılımınız bitti mi ?
Lütfen yeni liste olunca benide alır mıısnız çok sıkıntıdayım duaya ihtiyacım var
Yeni liste yapınca beni de eklermisin canım
Ben devam ediyorum canım hangi dua olursa fark etmezKızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
M Maviruya30begonvil1985 5 528mucizemmm K kedi medi yalutserkan O Orkidem B Bademmm388 A Ayla 64 Kahlofrida MelodiminEsi @MaviKuplik
Kızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
M Maviruya30begonvil1985 5 528mucizemmm K kedi medi yalutserkan O Orkidem B Bademmm388 A Ayla 64 Kahlofrida MelodiminEsi @MaviKuplik
evet canımOcalh F FairyTale89 @sendenbanakalan mucizeistiyorumm kızlar yeni listeye dahil olacaksınız dimi son bi teyit alıyorum
Bende devam etmek istiyorum hangi dua olursaKızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
Lütfen benide yeni listeye alınKızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
Evet yeni listeye dahil olmak istiyorumOcalh F FairyTale89 @sendenbanakalan mucizeistiyorumm kızlar yeni listeye dahil olacaksınız dimi son bi teyit alıyorum
Yeni listede varım inşallahKızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
Ben katilmiycam canım sağol hatırladın benideOcalh F FairyTale89 @sendenbanakalan mucizeistiyorumm kızlar yeni listeye dahil olacaksınız dimi son bi teyit alıyorum
Devam ettiremem canım ama yeni listede olmak isterimKızlar yeni listeyi devam ettirmek isteyen var mı ? Bu ay çok yoğunum ben aksatabilirim. 5 528mucizemmm canım sen ister misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?