💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Canım istersen ben devam ettirim sorduğunda kabul etmemiştim çok yoğunsan ben alayım bu dua listesini Allah senden razı olsun grupla ilgilendin rabbim dualarını kabul eyleisn

1)))MANEVİ KAPILARI AÇMAK
7.000 defa “Ya Allamul Ğuyub” zikrine devam ederek ruhunu arındır, manevi kapıları açarsın. Mucizeleri yaşarsın.
2)))1000 AYET-EL KÜRSİ ŞİFASI
Büyük bir derde düşen ve korunmaya ihtiyacı olan, bu özel okumaya düzenli devam eder. Binlerce derdin şifası olan bu özel ayet zaten çok sırlı bir manevi reçete gibidir.
Okumaya “lekad kunte fî ğafletin min hâzâ fe keşefnâ anke ğıtâeke fe besarukel yevme hadîd.” (Kaf Suresi 22) ayeti ile devam edilir. Bu ayet de 2207 kere okunur.
Allah kabul etsin.
3))) fetih suresinin ilk ayeti 9999 kere okunuyor
İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA
4)))necm suresi 58.ayetini 70.000 defa
Leyse leha min dunillahi kaşifeh
5))) 1001 defa fetih suresi okunursa olmaz dediğin işlerin Allahın izniyle olur
6)))1111 ismi azam
Eûzü bi’llâhimineş şeytanirracim.Bismillahirrahmanirrahim.”Allâhümme inni es’elüke bi-enni leke’l-hamdü lâ ilahe illâ ente’l-Mennânü,yâ Hannanü,yâ Mennanü,ya Bedi’as-semâvâti ve’l-ard,Yâ zel celali vel ikram.”Ya Hayyu,Ya Kayyûm.Lâ ilâhe illâ ente sübhaneke inni küntü minez zalimin..Allâhümme inni es’elüke bi-enni eşhedü enneke ente’l-lâhü lâ ilahe illâ ente’l-Ehadü’s-Samedüllezi lem-yelid,ve lem yüled,ve lem yekûn lehü küfuven Ehad.Elif Lâm Mim,Allâhü lâ ilâhe illâ Hüve’l-Hayyu’l-Kayyûm.Ve ilâhüküm ilâhün Vahidün lâ ilâhe illâ Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim.Yâ zel celâli vel ikram.Yâ Erhame’r-Rahimin.Allâhümme inni es-elüke bi-enneke ente’l-lahu lâ ilahe,illâ entel Vâhidül-Ehadül Ferdüs Samedüllezi lem yelid ve lem yüled,ve lem yekün lehü küfüven Ehad.Lâ İlâhe illâllahu vahdehü lâ şerike leh,lehü’l mükü ve lehül hamdü ve Hüve ala külli şey’in Kadir.Lâ ilâhe illallahu ve lâ havleve la kuvvete illâ billahil Aliyyil Azim.Es-elüke bismike’l-e’azze’l-ecelli’l-ekrem.Rabbi,Rabbi,Rabbi, Ya Rabbi,Ya Rabbi,ya Rabbi.Lâ ilâhe illallahu Vahdehu lâ şerike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü ve Hüve alâ külli şey’in Kadir.Elhamdüli’llâhi ve Sübhan-Allahi ve’l-hamdülllahi ve lâ ilâhe illâllahu v’Allahhu Ekber,ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi’l-Aliyyi’l-Azim.”
7))) 313 kere okunuyor "Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Dipnot Dua etmeden önce 60 kere ya mucib çekilecektir

Arkadaşlar bir kaç dua önerisinde bulundum burda hiç okunmamış dualar ve duaların bir kaçı arkadaşlarım ve benim uygulayıpta faydası gördüğüm dualar
1- M Maviruya30 M Maviruya30
2- begonvil1985 begonvil1985
3- 5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
4- [IMG alt="yalutserkan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/662/662938.jpg?1563711153[/IMG] yalutserkan
5- B Bademmm388
6- [IMG alt="sendenbanakalan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/730/730473.jpg?1501084712[/IMG] sendenbanakalan
7- mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
8- M Meltemmelo9292

9- Kmsl Hnd
K Khvekokusu20

fetih suresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…