- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.568
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.481
Birazdan bitirip bildirim yapacağım canım
Okudum Allahım kabul etsin, yeni listede olamayacağım. Hakkınızı helal edin
Buna katılamıcam bu ara yoğun bir dönemdeyim canım şu yoğunluk bitince aranızda yeniden olmak isterim@Ocalh F FairyTale89 @sendenbanakalanmucizeistiyorumm kızlar yeni listeye dahil olacaksınız dimi son bi teyit alıyorum
Canım Allah hepinizden razı olsun, dualarınızı kabul buyursun inşAllah.. Ben devam edemeyeceğimKızlar listeye devam etmek isteyenler kimler dualarınızı okuduktan sonra tek tek yazabilecek misiniz ? Devam etmek isteyenler hangi duaya devam edileceği konusunda dua da fikir verirlerse sevinirim.
M Maviruya30begonvil1985 5 528mucizemmm K kedi medi yalutserkan O Orkidem B Bademmm388 A Ayla 64 Kahlofrida MelodiminEsi @MaviKuplik
Mazeretlendim canım hastanedeyim eğer kist falan yoksa bu ay transfer yapılacak Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahHelal olsun. Var mı güzel haberlerin canım. Haberdar et bizleri kendinden inşallah
Allah senden razı olsun canım rabbim dualarını kabul eylesinArkadaşlar elimden geldiğince listeyi eksiksiz sürdürmeye çalıştım. Rabbim dualarınızı kabul etsin hakkınızı helal edin. Ben devam edemicem yeni liste için lütfen biriniz gönüllü olur musunuz
Sezinto yeni dua belli mi canım eğer kısa dua olursa katilayim diye düşündüm
Yok kuzum ben girmeyim çok teşekkür ederim davetin için Allah razı olsunDua listesi
1- M Maviruya30
2-begonvil1985
3- 5 528mucizemmm
4-yalutserkan
5- B Bademmm388
6- @sendenbanakalan
7-mucizeistiyorumm
8- M MeltemMelo (canım sen hala katılmak ister misin)
9- K KurkmantoluS (canım sen de ister misin yeni listede yer almayı )
Bence yeni Bi dua olsun ama ne bilmiyorumKızlar kesin olarak 7 kişiyiz. Kimse gönüllü olmadığına göre 1 dua listesi boyunca yine ben takip edicem. Gündüz sabah saatlerinde ve gece saatinde girebilicem yalnız. İstediğiniz dua önerisi varsa yazar mısınız. Yine ismi azam a devam da edebiliriz yeni duaya da başlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?