💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Allah hepinizden razı olsun arkadaşlar.Ben yoğun bir döneme girdim.Sonlara doğru okumalarım zorlaştı.Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.Hakkınızı helal edin.Ben devam edemiycem.Başka dualarda buluşmak üzere hoşçakalın.

Önümüzdeki duada devam edemicem arkadaşlar hakkınızı helal edin başka bir duada buluşmak üzere Allah gönlünüzdekini tez zamanda kabul etsin

Arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin bir süre birlikte dua ettik rabbim hepinize kabul olmuş dua sevinci yaşatsın inşaallah hepiniz buraya güzel haberlerinizi yazarsınız

Arkadaşlar elimden geldiğince listeyi eksiksiz sürdürmeye çalıştım. Rabbim dualarınızı kabul etsin hakkınızı helal edin. Ben devam edemicem yeni liste için lütfen biriniz gönüllü olur musunuz

Kızlar kesin olarak 7 kişiyiz. Kimse gönüllü olmadığına göre 1 dua listesi boyunca yine ben takip edicem. Gündüz sabah saatlerinde ve gece saatinde girebilicem yalnız. İstediğiniz dua önerisi varsa yazar mısınız. Yine ismi azam a devam da edebiliriz yeni duaya da başlayabiliriz

Bence yeni Bi dua olsun ama ne bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…