- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.581
Canım yaaaa öğle 12 ye kadar dediniz ben öğle saati okuyamam eğer hala geçerliyse kızımı uyuttuktan sonra okurum
Hemen okuyorum şimdi
Okudum Canım rabbim tez zamanda sağlıklı bebeğinin olmasını nasip etsin- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 100 tane düşüyor birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine
1-) M Maviruya30 M Maviruya30
2-)begonvil1985
3-) @Tospaagtd❤
4-)yalutserkan yalutserkan
5-) B Bademmm388 B Bademmm388
6-) [IMG alt="sendenbanakalan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/730/730473.jpg?1501084712[/IMG] sendenbanakalan
7-)mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
M MeltemMelo M MeltemMelo
9-) @Kmsl Hnd
10-) @Zeyno19 ❤
Dua sırası @brkycn arkadaşımız
İsmim büşra duam :
Hayırlısıyla tez zamanda sağlık bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde zamanında bebeğimi kucağıma alabilmek. rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın.
Okudum ben
Canım bu arada biley sormak istiyorum siz duayı okurken abdest alıp namaz kıyafetleriyle mi okuyorsunuzbegonvil1985 canım sana sormadan duanı paylaştım kusura bakma
begonvil1985 canım sana sormadan duanı paylaştım kusura bakma
Canım senin duanı paylaştımCanım bana etiket gelmedi, beklettiysem siz kusura bakmayın
1-) M Maviruya30
2-)begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm
4-)yalutserkan
5-) B Bademmm388
6-) @sendenbanakalan
7-)mucizeistiyorumm
9-) K Khvekokusu20
10-) C cansu_tr
Dua sırası arkadaşımızbegonvil1985
Adım: İrem
Duâm: Bu ay hamile kalabileyim, sağlıklı bir gebelik geçirip , Rabbimin salihâ kullarından bir evlâd sahibi olabileyim.
Hayır canım öyle okumuyorum ama Abdestli olursa daha iyi olurCanım bu arada biley sormak istiyorum siz duayı okurken abdest alıp namaz kıyafetleriyle mi okuyorsunuz
Bence en makbulü o şekilde zatenCanım bu arada biley sormak istiyorum siz duayı okurken abdest alıp namaz kıyafetleriyle mi okuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?