- 25 Şubat 2015
- 802
- 1.201
- 113
- 37
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.541
Ya mucip i biz mi dua sahibi mi okuyacak orasını anlamadm dua bitimindeBence az kişiyiz 1000 adet 1 kişiye okuyalm bölelim 1000 i de kaç kişiysek. Örneğin 8 kişi olsa 125 adet düşüyor karar hepimizin tabi
Duayı okumadan önce hepimiz 60 kere ya mucib çekicwz canımYa mucip i biz mi dua sahibi mi okuyacak orasını anlamadm dua bitiminde
Tamam canım başlayalım ne zaman okunacak ne dileğimiz varsa burdan mı yazıcaz anlatırsan sevinirim- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 111 tane düşüyor sadece dua sahibi 112 tane okuyacak birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine
1-) M Maviruya30
2-)begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm
4-)yalutserkan
5-) B Bademmm388
6-) @sendenbanakalan
7-)mucizeistiyorumm
M MeltemMelo
9-) @Kmsl Hnd
Kabul ederseniz başlarız kızlar
Beni eklememişsin canım bu duaya ekle demiştimKmsl Hnd canım senin etiketin olmamıştı
Bana uyar canım- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 111 tane düşüyor sadece dua sahibi 112 tane okuyacak birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine
1-) M Maviruya30
2-)begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm
4-)yalutserkan
5-) B Bademmm388
6-) @sendenbanakalan
7-)mucizeistiyorumm
M MeltemMelo
9-) @Kmsl Hnd
Kabul ederseniz başlarız kızlar
Kusura bakma canım hemen ekliyorumBeni eklememişsin canım bu duaya ekle demiştim
Abdestli mi okuyoruz canımBugün başlayalım mı kızlar
Abdestli okunmuyor galiba canım çünkü özel günlerde de okunabilir yormuşAbdestli mi okuyoruz canım
Ama Abdestli olursa daha iyi olurAbdestli okunmuyor galiba canım çünkü özel günlerde de okunabilir yormuş
Bugün herkes onay verirse bugün başlarız zaten 1.sıradaki arkadaşın duasını paylaştımCanım ne zaman başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?