💙🤲 Dualarda Buluşalım 🤲💙

Yok canım sadece duanı bağışlasın istersen hacet namazı kılabilirsin rabbim dualarını kabul etsin inşaallah bu yıl bitmeden senin haberlerini alırız herşey gönlünce olsun
Sadece biz okurken senin niyetine zaten 60 kere ya mucib çekiyoruz sende çeker niyetini duanı bağışlarsın

Okudum rabbim inşallah istediğin özelliklere göre bir eş nasip etsin

- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 100 tane düşüyor birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine

1-) M Maviruya30 M Maviruya30
2-) begonvil1985 begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm 5 528mucizemmm
4-) yalutserkan yalutserkan
5-) B Bademmm388 B Bademmm388
6-) [IMG alt="sendenbanakalan"]https://www.kadinlarkulubu.com/forum/data/avatars/s/730/730473.jpg?1501084712[/IMG] sendenbanakalan
7-) mucizeistiyorumm mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9-) @Zeyno19
10-) C cansu_tr C cansu_tr
@Tospaagtd
Adım: Tuğçe
Duâm: Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et

- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 100 tane düşüyor birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine

1-) M Maviruya30
2-) begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm
4-) yalutserkan
5-) @Bademmm388
6-) @sendenbanakalan
7-) mucizeistiyorumm
8) @Kmsl Hnd
9-) @Zeyno19
10-) C cansu_tr

@yalutserkan

Adım: Tülay
Duâm: Tülay kardeşimize Salih ve Saliha kullarından olan anasına babasına hayırlı evlat olacak evlatları nasip et.Borçlarını tez zmanda bitirmeyi nasip et. Duasına amin diyenlerinden gönlünün muradını ver Amin.

Rica ederim canım cümlemizden inşallah yapıyordun aslında ama kendini kötü hissediyorsan bi süre alayım listeyi sonra istersen yine devredeyim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…