- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.621
Yok canım sadece duanı bağışlasın istersen hacet namazı kılabilirsin rabbim dualarını kabul etsin inşaallah bu yıl bitmeden senin haberlerini alırız herşey gönlünce olsunTamam canım takip ederim . Duâm tamamlandıktan sonra okumam gereken bir duâ yada esmâ var mı?
Sadece biz okurken senin niyetine zaten 60 kere ya mucib çekiyoruz sende çeker niyetini duanı bağışlarsınYok canım sadece duanı bağışlasın istersen hacet namazı kılabilirsin rabbim dualarını kabul etsin inşaallah bu yıl bitmeden senin haberlerini alırız herşey gönlünce olsun
Acildeydim rahatsızlandım hakkınızı helal edin okudumbegonvil1985 canım senin duanda sadece
yalutserkan okumadı arkadaşımızda okursa duan tamamlanıyor şimdi yeni kişiye yani bana geçtik
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versinAcildeydim rahatsızlandım hakkınızı helal edin okudum
Okudum rabbim inşallah istediğin özelliklere göre bir eş nasip etsin- - - - DUA LİSTEMİZ - - - -
OKUNUCAK DUAMIZ
"Rabbi Yessir vela tüasir rabbi temmim bil hayr"
Her birimiz için 1000 tane okunacak
Kişi başına 100 tane düşüyor birde duası okuduğumuz kişinin niyetini söyleyip 60 kere ya mucib çekeriz duaların kabulü niyetine
1-) M Maviruya30
2-)begonvil1985
3-) 5 528mucizemmm
4-)yalutserkan
5-) B Bademmm388
6-) @sendenbanakalan
7-)mucizeistiyorumm
8. @Kmsl Hnd
9-) @Zeyno19
10-) C cansu_tr
Adım: Tuğçe
Duâm: Rabbim , senin sevdiğin, benim de sevebileceğim ve beni sevecek, ahiretimi kurtaracak, dünyamı mutlu edecek, bana senden hz peygamberden bahsedecek, bahsederken gözlerinden iki damla yaş akacak, birlikte namaz kılabileceğim, kuran okuyabileceğim, hergün birlikte sana şükredebileceğim, kıymet bilen ahlaklı, iki dünyada da yüzümü güldürebilecek, temiz kalpli, ahlaklı, karakterlerimizin uyuşacağı, ailesi aileme uygun , ailemi sevebilcek ve ailesini sevebileceğim, bir ömür boyu sevip saygı duyacağım , cömert, yakışıklı gönlüme göre bir mesleği olan , hayırlı bir eş nasip et
Çok teşekkürler bi rica olacak dua sahibinin sırasını yazarken kod adıyla birlkte yazarmısınz kim kim bilemiyorumÇok geçmiş olsun rabbim şifa versin
Tülay kardeşimize Salih ve Saliha kullarından olan anasına babasına hayırlı evlat olacak evlatları nasip et.Borçlarını tez zmanda bitirmeyi nasip et. Duasına amin diyenlerinden gönlünün muradını ver Amin.
Rica ederim canım cümlemizden inşallah yapıyordun aslında ama kendini kötü hissediyorsan bi süre alayım listeyi sonra istersen yine devredeyim sanaKızlar hakkınızı helal edin ben bu dua listesini götürmeyi beceremedim bir yapabiliyorum bir yapamıyorum etiketleme olmuyor kusura bakmayın bundan sonra K Khvekokusu20 arkadaşımız devam ettiricek sana da çok teşekkür ederim bu isteğimi kırmayıp kabul ettiğin için hepinizden Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?