- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.721
Ben aldım canım duayı yarın öğleye kadar biter Allah kabul etsinNamazımı kıldım canım ben,
Şimdiden okuyacak arkadaşlardan Allah razı olsun, ayırdıkları vâkit için, yordukları dilleri için Allah bin kere Razı olsun inşallah. Benimle birlikte okuyan tüm arkadaşlarında duâları kabul olur inşallah
K KurkmantoluS
Kuzum yine herkes bittikten sonra kalan hesabı yaparız inşallahK KurkmantoluS canım istersen sayıyı güncelle müsait olduğundadreamy07 arkadaşın sayısı böl hepimize
Maşallahhh341 tane okudum Allah kabul etsin
Canım biliyorum bu grup yorucu oldu ama sona geldik.Harcadığın bütün emek için çok teşekkürederim.Bir grubun parçası olmak ve yanlız olmadığımı bilmek çok güzeldi.Bitecek olması da bir okadar üzücü.başka bir dua ile devam edebilirsek grup dağılmadan olabilirmi diye sormak istedim.(daha çabuk okunanKurkmantolumdnn
Evet kuzum inşallah devam ederiz. Ortak bi karar veririz. Ben ne yaptım ki kopyala yapıştır Allah sizlerden razı olsun asıl. Dillerinize nur doğsunCanım biliyorum bu grup yorucu oldu ama sona geldik.Harcadığın bütün emek için çok teşekkürederim.Bir grubun parçası olmak ve yanlız olmadığımı bilmek çok güzeldi.Bitecek olması da bir okadar üzücü.başka bir dua ile devam edebilirsek grup dağılmadan olabilirmi diye sormak istedim.(daha çabuk okunan)
Allah hepimin duasını tez zamanda kabul etsin inşallah.Evet kuzum inşallah devam ederiz. Ortak bi karar veririz. Ben ne yaptım ki kopyala yapıştır Allah sizlerden razı olsun asıl. Dillerinize nur doğsunbu arada kuzu bana daha okunmadı hee ben mazeretliydim atladım kendimi sonrada sona attım. Orkidem ve ben kaldık
Bi de ben varım sanki amaEvet kuzum inşallah devam ederiz. Ortak bi karar veririz. Ben ne yaptım ki kopyala yapıştır Allah sizlerden razı olsun asıl. Dillerinize nur doğsunbu arada kuzu bana daha okunmadı hee ben mazeretliydim atladım kendimi sonrada sona attım. Orkidem ve ben kaldık
Bi de ben varım sanki amaokunmazsa da sorun değil gerçi benim de kısmetim bu şekildeymiş
Yaaa biz sana okuduk sankiii yaBi de ben varım sanki amaokunmazsa da sorun değil gerçi benim de kısmetim bu şekildeymiş
Haklısınız kızlar benim hatam oldu bu. Şimdi tekrardan mesaj attım girmiş ama cevap vermemiş. Ayla arkadaşımızınkini biz bölüşelim herkes bitirdikten sonra inşallah. Sizlere ne kadar okudu bilsek keşke
Canım 150 tane okudum senin için
BenSezinto arkadaşıma 150 tane okumuştum ozaman fazla oldu onun ki okunmadı diye ne yapalım şimdi tekrar mı okuyalım haksızlık olmasın
Kalbi eksik olan var mı kızlar.Sezinto canım sana tekrar okuyalım olur mu okumak isteyenlerle
Onun için canım. Liste bitiminde sana tekrar niyetlenelim
Olur canım valla şimdi kimsenin sırasına ellemiyelim de liste bitiminde okumak isteyenlerle okursak çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?