- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.741
Okuruz canım sanada sen yine son kişiye gelince kürklü arkadaşımıza hatırlat kendiniAma herkes çok yoruldu sanırım kimse de o güç kalmadı. Neyse sorun değil Rabbim okunduğu kadarını kabul eder inşallah. Bu arada ben şuanki arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin niyetini
Rabbim büyük sabır versin canım sana. Şuan tahmin edemiyorum çektiğin acıyı Allah sana acısın çocuklarına bağışlasın öncelikle seni. Sana şuanki acında akıl vermek istemiyorum ama rabbim sabrını verir merak etme çocuklarını düşün. Siteye girip bişeyler yazabilecek kadar hala hayata bağlısın. Bol bol babacığın için dua et dualar oku. Rabbim senin acının hürmetine babacığına rahmet eder merak etme ahirette sonsuz bi ömür birlikte olursunuz inşallah.Canım siz okuyun ,acım dinmez hayatım bitti benim dünyam yıkıldı, umarım bende yakında gocerim bu dünyadan, hakkını herkes helal etsin siz okuyun, benim nefes almaya bile gücüm yok, gücü geçtim isteğim de yok( çocuklarım olmasa atlardim bı yerden, Allah'ım inşallah azraili yakında bana gönderir en büyük dileğim bu artık.
Dediğim gibi çok yordu bu dua herkesi o yüzden çok ısrarcı olamam ama okunursa da çok büyük sevaba girersiniz. Sıkıntım hala geçmiş değil ve çok sıkıştım inanın . Tekrar hatırlatırım tabiOkuruz canım sanada sen yine son kişiye gelince kürklü arkadaşımıza hatırlat kendini
Herkes okumasan da gönüllülerle okuruz canım merak Allah yardımcın olsun feraha çıkarsın inşallah seniDediğim gibi çok yordu bu dua herkesi o yüzden çok ısrarcı olamam ama okunursa da çok büyük sevaba girersiniz. Sıkıntım hala geçmiş değil ve çok sıkıştım inanın . Tekrar hatırlatırım tabi
Dediğim gibi çok yordu bu dua herkesi o yüzden çok ısrarcı olamam ama okunursa da çok büyük sevaba girersiniz. Sıkıntım hala geçmiş değil ve çok sıkıştım inanın . Tekrar hatırlatırım tabi
Ayy ben şuan çok üzüldüm. Tamamen aklımdan çıkmış. Bunu unutmamam gerekirdi dua sahibi olarak ama gerçekten kafam çok dolu bu sıralar. Hakkını helal et arkadaşım lütfen. Okuruz tabiki. Eğer okumak istemeyen duadan ayrılacak olanlar olursa kalanlar olarak okuruzAma herkes çok yoruldu sanırım kimse de o güç kalmadı. Neyse sorun değil Rabbim okunduğu kadarını kabul eder inşallah. Bu arada ben şuanki arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin niyetini
Canım seninkini de okuruz okumazsak aklımızda kalır içimize oturur.belki senin duanın kabul zamanı bu zamandır bellimi olur.
Herkes okumasan da gönüllülerle okuruz canım merak Allah yardımcın olsun feraha çıkarsın inşallah seni
Sezinto arkadaşım okuruz sanada ne olacak 2 gün geç bsşlarız yeni duaya isteyen gönüllü arkadaşlarla paylaşırız sayıyı şahsen benim içim rahat etmez okumazsak
Canım gönüllü arkadaşlarla seve seve okurum ben de , inşallah birimiziin ettiği duâ kabul olurda sende sıkıntılarından kurtulursun
Allah hepinizden razı olsun. Bu desteğiniz bile beni şuan inanılmaz mutlu etti içimi huzla doldurdu. Rabbim sizleri de hiç sıkıntıda bırakmasın. Duanız niyetiniz kabul olsunAyy ben şuan çok üzüldüm. Tamamen aklımdan çıkmış. Bunu unutmamam gerekirdi dua sahibi olarak ama gerçekten kafam çok dolu bu sıralar. Hakkını helal et arkadaşım lütfen. Okuruz tabiki. Eğer okumak istemeyen duadan ayrılacak olanlar olursa kalanlar olarak okuruz❣
İnşallah canım benim ecmainAllah hepinizden razı olsun. Bu desteğiniz bile beni şuan inanılmaz mutlu etti içimi huzla doldurdu. Rabbim sizleri de hiç sıkıntıda bırakmasın. Duanız niyetiniz kabul olsun
İsmi Azam duası nasıl kuzum paylaşır mısınŞimdi Mustafa karataş hocadan dinledim.İsmi Azam duasının okunmasını tavsiye etti.duaların kabulü için HZ.Muhammet S.A.V. bu duayı okuyanın duası kabul olur demiş.
başardın başardınBaşarabildim heralde sanırsam
Sıradaki geçeçeğimiz duada ekleyelim inşallah canımmSelamun aleykum hanımlar beni de ekler isiniz mumkunse
Tamam canımbaşardın başardınolabilir kabul görürse bunu okuruz
Sıradaki geçeçeğimiz duada ekleyelim inşallah canımm❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?