- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.801
Canım benim okuduğum son 50 değildi bir 50 daga var sankibegonvil1985 canım kalan 50 adet de okundu sadece Kurkmantolumdnn kaldı duanı tamamlamayan
Ay evet canım 50 tane kalmış neyse onu ben şimdi okurum tekrar tekrar arkadaşa oku demeyim şimdi benim hatam sağol uyardığı içinCanım benim okuduğum son 50 değildi bir 50 daga var sanki
Ay evet canım 50 tane kalmış neyse onu ben şimdi okurum tekrar tekrar arkadaşa oku demeyim şimdi benim hatam sağol uyardığı için
Amin canım hepimizden razı olsun AllahAllah razı olsun canım, Hemkalan duâmı bitirdiğin hemde Kurkmantolumdnn yokluğun sayfayla ilgilendiğin için
Canım duanı yarına kadar biter Allah kabul etsinNamazımı kıldım arkadaşlar,ismim Emine.Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olabilmemi nasip et. Yaradan sensin, var eden sensin nolur Allahım bana ve benim gibi isteyen ve dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et,kimsenin kucağını boş bırakma Allahım.Amin
Ama valla telefondan yaptım canım gerçekten zor oldu Bi de karıştırdım sanki 2 kişi kaldı zatenKızlarr ben geldimteşekkür ederim B Bademmm388 canımm Allah razı olsunn bundan sonra da sen takip eder misin gurubu zor olmuyorsa
Tamam o zaman kuzumAma valla telefondan yaptım canım gerçekten zor oldu Bi de karıştırdım sanki 2 kişi kaldı zaten
Yok canım daha bildiren olmadıTamam o zaman kuzumyeni kişide okuyan var mı ben görmediysem
Ben tatildeyim otele girince okumaya çalışacağım.90 tane zor okudum.Yok canım daha bildiren olmadı
İyi tatiller canımBen tatildeyim otele girince okumaya çalışacağım.90 tane zor okudum.
begonvil1985 canım hakkını helal et fazladan aldığım 50 tanesini şimdi bitirdim. Çocuktan çok fırsat bulmadım dün. Rabbim tez vakitte duanı yaşamanı nasip etsin sağlıklı hayırlı şekilde. İnşallah seninde en tatlı meşguliyetin bebeğin olur .
cümlemizden canımm amin inşallahAllah razı olsun caım benim, inşallah güzel kalpleriniz vesile olur da duâm kabul olur, ağzına sağlık
Ben Emine Arkadaşımız için 341 adet okudum. Allah duâlarını kabul etsin inşallah K KurkmantoluS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?