- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #1.821
cümlemizden canımm amin inşallah ❣❣
370 okuyoruz bu gün canımBen Emine Arkadaşımız için 341 adet okudum. Allah duâlarını kabul etsin inşallah K KurkmantoluS
370 okuyoruz bu gün canım
Bana fark etmez canım. Okumayan arkadaşlarımız var daha zatenKızlar bugün yeni kişiye geçilmesi gerekiyor ama hakkınızı helal edin ben daha bitiremedim. 2-3 gündür kalabalığım bitmedi. Eğer herkes için tamamsa yarın yeni kişiye geçsek olur mu. Geceye kadar bitiririm inşallah. K KurkmantoluS sıra sende dimi canım olur mu senin için de
Bu defa zaten fazla sayıda okuyoruz bide ben yardım istemiyim dedim. Bitiririm de dediğim gibi gece yarısını bulur anca akşam 6 dan sonra yoğunluğum biticek inşallahBana fark etmez canım. Okumayan arkadaşlarımız var daha zaten ❤
Tamam canım bitirince söylersinBu defa zaten fazla sayıda okuyoruz bide ben yardım istemiyim dedim. Bitiririm de dediğim gibi gece yarısını bulur anca akşam 6 dan sonra yoğunluğum biticek inşallah
Tamam canım akşama doğru kılayım inşallah haber ederimSırası gelen arkadaş namazını kılıp duasını haber verirse ben başlayım.sonraki günlerde ben dolu olabilirim.
Canım akşama bitirip haber veririm
Tamam kuzumCanım akşama bitirip haber veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?