- 26 Mart 2019
- 320
- 159
- 23
- 28
- Konu Sahibi KurkmantoluS
-
- #2.001
Valla cok korkmustum telefonuma indirip okurdum duyunca hemen silmistim okumaya devam sonucta bu kadar insan okumus bisey olmamisYok canım Allah korusun. Sen kalbini bozma
Yani bence deValla cok korkmustum telefonuma indirip okurdum duyunca hemen silmistim okumaya devam sonucta bu kadar insan okumus bisey olmamis
Ben bir müddet bekleyeceğim canım. Bana da okumadıAyçöreği giriş yapmıyor, o yüzden ben öncelikle kendi duamı bitireceğim kızlar
Canım istersen necm suresi 58.ayetini 70.000 tane okuyabiliriz istersenizUygun olduğunuzda hangi duaya devam edelim diye örnek yazabilirsiniz. Listeyi ben devam ettiricem inşallah. Hafta sonuna kadar duamızı belirleyelim listemizi düzenleyelim başlayalım hemen
Beni çıkartsan olur mu1- A AYLA64
2- B Bademmm388
3-Ocalh
4- M Maviruya30
5-memurhanim
6- K KurkmantoluS
7- 5 528mucizemmm
8- K kedi medi
9-begonvil1985
10- O Orkidem
11-Sezinto
12-@yalutserkan
Kızlar yarın başlayalım ozaman
Necm suresi 70.000 tane okunacak bir dua kısa o yüzden seri ilerler
Dua:::Leyse leha min dunillahi kaşifeh.
Canım kalsan ne güzel olurdu aslında diğer dua biraz uzun oldu ama bu kısa ya erken biter tabii yinede sen bilirsinBeni çıkartsan olur mu
Evet canım çok kuvvetli bir dua duanda anahtar görevindeAnlamı nedir acaba , Dilek kabulü için mi
Kalıyım ama 1 günde 1 kişi olmasın 2 güne falan yayalım diğer türlü iş güç dualar yetismiycek stresine giriyorumCanım kalsan ne güzel olurdu aslında diğer dua biraz uzun oldu ama bu kısa ya erken biter tabii yinede sen bilirsin
Büyük ihtimalle dua sahibi için 2 gün süre veririz öyle bitiririz tabi diğerleri yazsın hepsimiz karar verir öyle netleştiririz canımKalıyım ama 1 günde 1 kişi olmasın 2 güne falan yayalım diğer türlü iş güç dualar yetismiycek stresine giriyorum
Bende katılırım canımKızlar selamlar. 4444 tefriciye hatmi yapmak istiyoruz katılmak isteyen olursa listemiz alıma acık
Tamam canım ekliyorum hemenBende katılırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?