Bmc92'nin Diyet Günlüğü

bmc92

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
48
1
16
Ankara
merhaba kızlar :) ben sizleri diyetim boyunca takip ettim.öncelikle hepinizi tebrik ederim.azmimiz daim olsun isterim :) benim hikayemden bahsetmeye çalışacağım.ben 20 yaşındayım.1.65 boyunda 64 kg dım.geçen ay yani tam olarak 20 temmuzda diyete başladım.ciddi manada disiplinimi takındım.bugün itibariyle 57 kg olduğumu mutlulukla söylemek isterim.yani 3 kg ım daha var.ben yaşıma uygun insanlar belki diyetimden faydalanmak isteyebilir bahsetmek istiyorum ve bu 3 kg ı da verirken aranızda olmak sizden destek almak istedim ;) şimdi benim genel beslenme programımdan bahsedeceğim :)

1 adet kivi
2 su bardağı su (ılık)
KAHVALTI
2 kibrit kutusu beyaz peynir ya da 1 adet haşl. yumurta (haftada 2 kez )
3 tane zeytin
2 dilim uno tam tahıllı ekmek
söğüş domates salata biber (yağsız sınırsız miktarda)
1.ARA ÖĞÜN 1 KÜÇÜK BOY ELMA YA DA 1 ADET KURU İNCİR

ÖĞLE
2 su bardağı su
2 adet köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
yarım su bardağı yoğurt
1 dilim uno tam tahıllı ekmek
söğüş salata (yağsız tuzsuz )
2.ARA ÖĞÜN 5 ADET FINDIK

AKŞAM
2 su bardağı su
6 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
yarım su bardağı yoğurt
1 dilim uno tam tahıllı ekmek
söğüş salata (yağsız tuzsuz )
ARA ÖĞÜN YARIM ŞEFTALİ YA DA 2 ADET KİVİ YA DA 1 KÜÇÜK BOY ELMA

NOT:HAFTADA 4 KEZ YÜRÜYÜŞ BANDINDA 300 KALORİ YAKANA KADAR YÜRÜDÜM.1 SAATTE 4.5 KM OLACAK ŞEKİLDE.

İŞTE BU KADAR KIZLAR DEVAM EDECEĞİM SİZLERLE... :)

Kahvalti 1 kuru incir 2 bardak ilik su domates salatalik bugun zeytin yerine 2 adet ceviz yedim 2 kibrit kutusu peynir 2 dilim uno tam tahilli ekmek

Simdilik bu kadar desteklerinizi bekliyorum :)

Ara ogunde 5 adet findik

Ogle:taze fasulye yemegi yarim su bardagi yogurt 1 dilim ekmek

Ara ogunde de yarim seftali yedim :) aksam yine yazacagim

zaten önceden de pek kilolu degilmissin ama tebrikler insallah istediğin kiloya ulasırsın
bide ben verebilsem :43:

Cok sagol canim benim ama iste diyetisyene gittim o soyledi 54 kiloya dusmem gerektigini.az bi yolum kaldi.benim kemiklerim iri oldugundan mi bilmiyorum bildigin vardi baya kilom oyle gorunuyordu.darisi basina insallah

Aksam yemegi :3 yemek kasigi semiz yemegi yarim su bardagi yogurt bir dilim ekmek.yagsiz tuzsuz haslanmis brokoli az miktarda

Kahvalti : 1 kuru incir 2 bardak ilik su 2 kibrit kutusu peynir 2 dililm ekmek 2 ceviz biraz domates :)

merhaba tatlım benimde hedefim ve kilom sana yakın oldugu için bakmıstım baslıgına ama uyguladıgımız diyetinde hemen hemen aynı oldugunu görünce yazmak istedim eger sende kabul edersen bundan sonra birbirimize yardımcı olarak daha fazla kilo verebiliriz benim hedefim 50 kilo olmak 1.64 boyundayım 2 ay öncesine kadar 53 kiloydum ama 2 ay boyunca evden pek fazla cıkamadım ve hem yemej hem hareketsizlik 59 a kadar çıktım bu yüzden biran önce kurtulmak istiyorum fazlalıklarımdan

merhaba tatlım benimde hedefim ve kilom sana yakın oldugu için bakmıstım baslıgına ama uyguladıgımız diyetinde hemen hemen aynı oldugunu görünce yazmak istedim eger sende kabul edersen bundan sonra birbirimize yardımcı olarak daha fazla kilo verebiliriz benim hedefim 50 kilo olmak 1.64 boyundayım 2 ay öncesine kadar 53 kiloydum ama 2 ay boyunca evden pek fazla cıkamadım ve hem yemej hem hareketsizlik 59 a kadar çıktım bu yüzden biran önce kurtulmak istiyorum fazlalıklarımdan

bende 7 kilo vermek istiyorum canım.. ama ne yapacagımı bilmiyorum sizleri takip ederek sizler ne yaptınız bana bilgi verirseniz bende uygulamak isterim

Tabiki kizlar :) islerimin yogunlugu sebebiyle yeni okuyabildim.diyete devam ediyorum beraber verelim yarinda yazacagim :)

tamam canım o halde bugunden itibaren yediklerimizi falan yazalım bide birgün belirleyip o gün tartılsak fena olmaz :) neyse simdilik ne yedigimi yazıp cıkmam gerek ancak aksama girebilirim birdaha :) sabah:2 dil.kepekli ekmek 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık işte bu kadarr :)

tamam canım o halde bugunden itibaren yediklerimizi falan yazalım bide birgün belirleyip o gün tartılsak fena olmaz :) neyse simdilik ne yedigimi yazıp cıkmam gerek ancak aksama girebilirim birdaha :) sabah:2 dil.kepekli ekmek 3 zeytin 1 yumurta domates salatalık işte bu kadarr :)

Tartilma gunum 3 gun sonra benim ama seninki bir hafta sonra olsun istersen :)Kahvaltida : 2 erik 2 bardak su (sindirim sisteminde problem yasiyorum) ,peynir,zeytin,domates,salatalik,biber ve 2 dilim cavdar ekmegi yedim :)

kızlar 55.9um bugün tartıldım.. 50 olmam lazım hatta 48 felan ama ilk hedef 50..

SABAH: 2 dilim kepek ekmegi
Domates, Salatalık, Zeytin

Ara öğün yapmadım..

ÖĞLE: 1 kase mercimek corbası, 1 kase sebze yemegi

simdilik bu kadarrrr

Son düzenleme:
Kolay gelsin canim :) kahvaltiyi yazmistim ara ogunde 2 adet ceviz yedim oglen kabak yemegi ekmek yarim kase yogurt ara ogunde yine 2 tane ceviz aksamda kasarli tost domates salatalik biber yedim (aksamlari tost yemezdim aslinda ama bugunluk boyle oluverdi :) simdi yuruyuse baslayacagim yine yazarim

yediklerim öğlen 6 y.k sebze yemegi
1 dilim ekmek
4 kasık yogurt

aksamda 1 kase tahıl gevregi karnımın acıktıgını hissettigimdede 1 meyve yer ve bu günü hayırlısıyla kapatırım :)

Kahvalti 2 su bardagi suyun icine az miktarda elma sirkesi (elma sirkesi olayina bugun basladim aldigim duyumlardan dolayi :) iste gerisi ayni ekmek domates salatalik biber peynir zeytin.ara ogunde ise 2 adet ceviz yedim az once :)

günaydın hanımlar :) benim bugün 4. günüm allaha şükür fire vermeden devam ediyorum gelip sabahki menümü yazayım dedim hemen :) sabah:
2 dil.ekmek
1 yumurta
3 zeytin
domates
şekersiz çay

Cok iyi gidiyorsun canim masallah :) benimde bugun tartilma gunumdu.56 kg oldugumu mutlulukla soylemek isterim :))

Back
X