• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn bısey beklemıyorum artık bıttı amaç ne

iletişimi kes
kafandan da at

zarf atıyor maalesef. bu ayrılıktan sonra görüşmeler en sakat kısmı. biten bitti . kim iyi ,kim kötü artık kime ne.
seven insan sevdiğinin yanında durur evet sizin de dediğiniz gibi gidip gelmez, net olur. yüz vermeyin bu gidip gelmeleri bitsin.
Bn yüz vermiyorum ztn krendısı konusuyor

Bn koydum kendısı konusuyor
Ay yeter artık ama ya. Tavrını koymuş, sınırı çekmiş de herif konuşuyormuş, yersen. Gelsin konuşsun diye kırk takla beklemiyosan ben de bi şey bilmiyorum. Sen tavır koyabilmiş olsan zaten yanına yaklaşmaya bile cesaret edemezdi. Biz buradan çözdük seni, o herif anlamamış mıdır sanıyorsun? Tavır koymayı afra tafra surat sallamak veya tripten tribe girmek sanıyorsun, o daha komik.

Ay yeter artık ama ya. Tavrını koymuş, sınırı çekmiş de herif konuşuyormuş, yersen. Gelsin konuşsun diye kırk takla beklemiyosan ben de bi şey bilmiyorum. Sen tavır koyabilmiş olsan zaten yanına yaklaşmaya bile cesaret edemezdi. Biz buradan çözdük seni, o herif anlamamış mıdır sanıyorsun? Tavır koymayı afra tafra surat sallamak veya tripten tribe girmek sanıyorsun, o daha komik.
Konuşmak yapisi geregi işteş bir eylem. Iki kisiyle yapilan bir sey. Konu sahibi cevap vermese adam konuşuyor olamaz, "yazıp duruyor" olur. Hepimizi kendisi gibi saniyor herhalde.

lütfen kendinizi seçin ve muhatap olmayın. amacı birini bulana kadar sizi yedekte tutmak. ne o yana, ne diğer yana. engelleyin ve yok sayın. sizin davranışlarınız önemli olan. o' nun ne yaptığı değil bence.

lütfen kendinizi seçin ve muhatap olmayın. amacı birini bulana kadar sizi yedekte tutmak. ne o yana, ne diğer yana. engelleyin ve yok sayın. sizin davranışlarınız önemli olan. o' nun ne yaptığı değil bence.
ben muhatap olmuorm zaten o oluyo amac ne der şimdi…

ben muhatap olmuorm zaten o oluyo amac ne der şimdi…
kızlar hep en iyi ruh halinde olur umarım. bu enerji vampiri erkeklerden herkese olmasa da çoğunluğa denk geliyor çevremde.
herkes değerini bilene denk gelse ne güzel olurdu

Konuşmak yapisi geregi işteş bir eylem. Iki kisiyle yapilan bir sey. Konu sahibi cevap vermese adam konuşuyor olamaz, "yazıp duruyor" olur. Hepimizi kendisi gibi saniyor herhalde.
Deli ediyor insanı hem düşünce hem yazım tarzı.

Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse oda

Yedekte yutamaz yoluma bakıyorım bakar gecer anca

Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse oda
Sizin iradeniz yok mu? Hayatinizda kimi tutacaginiza karar veremiyor musunuz? Arkadas kalalım dediginde gerek yok, bir daha da bana yazma, ulasma deyip engelleyemiyor musunuz?

Amaç ne?

Adam sizi kullanmış. Anlamak için ne yapmalı daha?

Back
X