Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn yüz vermiyorum ztn krendısı konusuyorzarf atıyor maalesef. bu ayrılıktan sonra görüşmeler en sakat kısmı. biten bitti . kim iyi ,kim kötü artık kime ne.
seven insan sevdiğinin yanında durur evet sizin de dediğiniz gibi gidip gelmez, net olur. yüz vermeyin bu gidip gelmeleri bitsin.
Bn koydum kendısı konusuyorBir de tavrımı koydum, sınırımı çektim demez mi![]()
Cocugu begendiğim ıcın zorlandı eskısı gobı degıl sogudumiletişimi kes
kafandan da at
2 pragmanooooo yeni bölüm gelmiss cmxmfmx
Benım gorustugum kısıValla bişey anlamadım arabada boşalan kim kız
Ay yeter artık ama ya. Tavrını koymuş, sınırı çekmiş de herif konuşuyormuş, yersen. Gelsin konuşsun diye kırk takla beklemiyosan ben de bi şey bilmiyorum. Sen tavır koyabilmiş olsan zaten yanına yaklaşmaya bile cesaret edemezdi. Biz buradan çözdük seni, o herif anlamamış mıdır sanıyorsun? Tavır koymayı afra tafra surat sallamak veya tripten tribe girmek sanıyorsun, o daha komik.Bn koydum kendısı konusuyor
Konuşmak yapisi geregi işteş bir eylem. Iki kisiyle yapilan bir sey. Konu sahibi cevap vermese adam konuşuyor olamaz, "yazıp duruyor" olur. Hepimizi kendisi gibi saniyor herhalde.Ay yeter artık ama ya. Tavrını koymuş, sınırı çekmiş de herif konuşuyormuş, yersen. Gelsin konuşsun diye kırk takla beklemiyosan ben de bi şey bilmiyorum. Sen tavır koyabilmiş olsan zaten yanına yaklaşmaya bile cesaret edemezdi. Biz buradan çözdük seni, o herif anlamamış mıdır sanıyorsun? Tavır koymayı afra tafra surat sallamak veya tripten tribe girmek sanıyorsun, o daha komik.
Kim kız o?
Nickini hatirlamiyorum Katip.
o dik yokuşta oturan hamile değil miydiYa zorunlu alan diyorum ben ama o değilmis demidiğer denilen kişiyi ben tanımıyorum sanırım.
O değilmiso dik yokuşta oturan hamile değil miydi
aynı kişi mi
boşanmış mı
ben muhatap olmuorm zaten o oluyo amac ne der şimdi…lütfen kendinizi seçin ve muhatap olmayın. amacı birini bulana kadar sizi yedekte tutmak. ne o yana, ne diğer yana. engelleyin ve yok sayın. sizin davranışlarınız önemli olan. o' nun ne yaptığı değil bence.
kızlar hep en iyi ruh halinde olur umarım. bu enerji vampiri erkeklerden herkese olmasa da çoğunluğa denk geliyor çevremde.ben muhatap olmuorm zaten o oluyo amac ne der şimdi…
Deli ediyor insanı hem düşünce hem yazım tarzı.Konuşmak yapisi geregi işteş bir eylem. Iki kisiyle yapilan bir sey. Konu sahibi cevap vermese adam konuşuyor olamaz, "yazıp duruyor" olur. Hepimizi kendisi gibi saniyor herhalde.
Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse odaAy yeter artık ama ya. Tavrını koymuş, sınırı çekmiş de herif konuşuyormuş, yersen. Gelsin konuşsun diye kırk takla beklemiyosan ben de bi şey bilmiyorum. Sen tavır koyabilmiş olsan zaten yanına yaklaşmaya bile cesaret edemezdi. Biz buradan çözdük seni, o herif anlamamış mıdır sanıyorsun? Tavır koymayı afra tafra surat sallamak veya tripten tribe girmek sanıyorsun, o daha komik.
Yedekte yutamaz yoluma bakıyorım bakar gecer ancalütfen kendinizi seçin ve muhatap olmayın. amacı birini bulana kadar sizi yedekte tutmak. ne o yana, ne diğer yana. engelleyin ve yok sayın. sizin davranışlarınız önemli olan. o' nun ne yaptığı değil bence.
Sizin iradeniz yok mu? Hayatinizda kimi tutacaginiza karar veremiyor musunuz? Arkadas kalalım dediginde gerek yok, bir daha da bana yazma, ulasma deyip engelleyemiyor musunuz?Adamla gorusmuyorum zaten kendısı arkadas kalalım dedı denk gelırse oda