• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bn bısey beklemıyorum artık bıttı amaç ne

Avrıl gayet guzel sesı sarkıları aynen cnm aynen

Evlenmeden önceki sevgilisi tenhalarda buluşmak istiyordu bununla ilgili konu açıyordu. Uykudan yeni uyanmış bilinci yerinde değil gibi tekrar tekrar aynı yazıyı alintilayip cevap yazıyordu. Yazım şekli aynı böyleydi. Sonra evlendi ikisi de para pul hesabını çok sevdikleri için hızlıca boşandılar.
Kımseye muhtaclıgım yolk

Allah akıl fikir versin size. Hala o herifi ciddiye alıp görüşüyorsanız, her yerden engellemediyseniz hatayı kendinizde arayın.

Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
Ben ne okudum az once?

Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
zarf atıyor maalesef. bu ayrılıktan sonra görüşmeler en sakat kısmı. biten bitti . kim iyi ,kim kötü artık kime ne.
seven insan sevdiğinin yanında durur evet sizin de dediğiniz gibi gidip gelmez, net olur. yüz vermeyin bu gidip gelmeleri bitsin.

arabada boşalmışmıydı o ne bee:skandal: ben ne okudum şimdi üç kere okudum yazılanı hahahha

Back
X