- Emoji Skoru
- 738
- Puanlar
- 123
Bu o.degıl arabada bosalan kısı buBunun evlenmeden önce de böyle bi herif vardı hayatında, aklı fikri segzdi. Aynı adam bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu o.degıl arabada bosalan kısı buBunun evlenmeden önce de böyle bi herif vardı hayatında, aklı fikri segzdi. Aynı adam bence.
Yok zorunlu geri dondu en son hamileydi. Bosanma yok onda.
Bence rockavril de degil. Bunun bilissel becerileri avrilden daha dusuk.ıs
O da arabada kıstırıyodu işte.Bu o.degıl arabada bosalan kısı bu
Kımseye muhtaclıgım yolkEvlenmeden önceki sevgilisi tenhalarda buluşmak istiyordu bununla ilgili konu açıyordu. Uykudan yeni uyanmış bilinci yerinde değil gibi tekrar tekrar aynı yazıyı alintilayip cevap yazıyordu. Yazım şekli aynı böyleydi. Sonra evlendi ikisi de para pul hesabını çok sevdikleri için hızlıca boşandılar.
Ilgısı yok bıtmıs konuyu bıdaha mı acayımTanıyan çıkmasın diye başlığa konu yazmayı bırakmıştır. Boşanmıştı o.
Madem bitirdin madem istemiyorsun konuyu açma sebebin nedir?Onunla muattap olan yok gorusen yok neyın kafası denk gelınce mrb dıyor olay bu
Avrıl gayet guzel sesı sarkıları aynen cnm aynen
Selam veriyormuş sadeceAllah akıl fikir versin size. Hala o herifi ciddiye alıp görüşüyorsanız, her yerden engellemediyseniz hatayı kendinizde arayın.
şunu anlayamadım. İşyerinde mi arabada boşaldı ?
ee konu sahibi arasaymış o zaman her şeyi erkeklerden beklememek lazımYok bulustuklarinda. Hatta galiba ilk buluşmada. Sonra konu sahibi beni aramadı diye günlerce dertlendi falan![]()
Valla bişey anlamadım arabada boşalan kim kızsen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi
Ben ne okudum az once?Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
zarf atıyor maalesef. bu ayrılıktan sonra görüşmeler en sakat kısmı. biten bitti . kim iyi ,kim kötü artık kime ne.Benı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
arabada boşalmışmıydı o ne beeBenı bılenler bılıyor 2 ay once bırıyle gorusuyodum arabada bosalmıstı sızde kızmıstınız bu olaydan sonra bır kadın benım ıcın kızla konusun netlestırın demıs benı cagırdı gıttım bu sefer ısı resmıyete dokelım dedı oturup konusalım dedım bn emın degılım cınku ertesı gun ıletısım kurmadı bnle aradım bnde bnle ılerıyı goremıyomuş bnde senın tutarsız tavrından sıkıldım dedım atıstık o.gunden sonra asla ısım olmaz agır bır kelıme kullandı denk gelınce ıncelıyor benı gecen gelmış mıdemı sordu yapabılcegım bısey var mı dedı yok sagol dedım boyle tuhaf tuhaf göz teması boyle bırını.nasıl sevdım gelecek goremıcek kadar gorusmedım bıle
ben ne okudum şimdi üç kere okudum yazılanı hahahha