Bni korkutan Et parcası

safari_go

08/06/2018❣ H'Berat'ımmmmm❤
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
2.033
14.675
208
Merhaba arkadaslar 25 haftalik hamileyim gecen hafta tuvalete gidince vajinamda elle dokununca hissedebildigim bi et parcasi geldi.Korktm o gunde salonu temizlemistm Neyse esim geldi acile gittik.Doktor alttan bakti Idrar kesemin asagiya sarktigini soyledi Idar tahlili falan yapti Temiz cikti idarim.Bana oksurme kabız kalmamaya calis falan dedi.Buyuyunce de gel dedi.Sonra ciktik geldik.Benim kafami kurcalamaya basladi.Bu normal dogum yapmami engeller mi Sonucta bn simdi öksürüp ıkınamiyosam normal dogumda napicam ki.Soramadm o anda telaştan aklima gelmedi zatn.Rahatsiz da ediyor bni dokununca falan Kendi doktorumda izinli Bu mart basi baslicak görve Sizce ne yapmaliyim Aranizda veya cevrenizde boyle olan var mi? Kendiliginden düzelir mi acaba....

Vajinadaki et parçası idrar kesesiyle ilgili değildir. Nasıl bir et parçası? Eşinizde de var mı aynısı? İyi bir kadın hastalıkları doktoruna görünmenizi tavsiye ederim

Vajina duvarin sarkmistir.. benimkide dogumdan sonra oldu.. zmnla gecer dediler bana..

Normal Doğunla alakalı olacağını sanmam, şimdi bebeğe bir şey olmasın diye öksürme ıkınma demiştir, bence tabi.

Vajinadaki et parçası idrar kesesiyle ilgili değildir. Nasıl bir et parçası? Eşinizde de var mı aynısı? İyi bir kadın hastalıkları doktoruna görünmenizi tavsiye ederim
Esinin vajinasi mi var? Onun vajinasindan nasil et parcasi sarksin?
Bence farkli bir doktora daha gorunun beklemeyin. İdrar torbasi o kadar asagi da miymis?

Benim dogum esnasindz rahim sarkmasi olmustu. Dogal olarak idrar kesesininde biraz indigini soylemisti doktor. Masaja gitmemi onermisti. Ama ben hic oyle ele gelen bi parca hissetmedim.

Nasıl bir sarkma ki ucuna kadar gelecek elle hissesilecek çok ilginç.Başka bir doktora daha görünün derim.Benim aklıma ilk vajinal varis geldi.

Nasıl bir sarkma ki ucuna kadar gelecek elle hissesilecek çok ilginç.Başka bir doktora daha görünün derim.Benim aklıma ilk vajinal varis geldi.
Ayy insallah vajinal varistir cnm Haklisn bi doktora daha gorunmek istiyorm

Zatn vajina girisinde idrarla bncede alakasi yok Yani idrar ordan gelmiyor.

Eşimde aynisi yok

Kizlar afedersiiniz ama ilişkiye girilen yerde Bide vajinal varis hakkinda bilgi verirmisnz? Nasil bi sey Elle dokununca hissediliyor mu dusduru

Esinin vajinasi mi var? Onun vajinasindan nasil et parcasi sarksin?
Bence farkli bir doktora daha gorunun beklemeyin. İdrar torbasi o kadar asagi da miymis?

Haklisin cnm zatn baska bi doktora gorunucem.Insallah bi sorun yoktur kendiliginden gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…