Esinin vajinasi mi var? Onun vajinasindan nasil et parcasi sarksin?Vajinadaki et parçası idrar kesesiyle ilgili değildir. Nasıl bir et parçası? Eşinizde de var mı aynısı? İyi bir kadın hastalıkları doktoruna görünmenizi tavsiye ederim
Esinin vajinasi mi var? Onun vajinasindan nasil et parcasi sarksin?
Bence farkli bir doktora daha gorunun beklemeyin. İdrar torbasi o kadar asagi da miymis?
Bence farkli bir doktora daha gorunun beklemeyin. İdrar torbasi o kadar asagi da miymis?
Ayy insallah vajinal varistir cnm Haklisn bi doktora daha gorunmek istiyormNasıl bir sarkma ki ucuna kadar gelecek elle hissesilecek çok ilginç.Başka bir doktora daha görünün derim.Benim aklıma ilk vajinal varis geldi.
Vajina duvarin sarkmistir.. benimkide dogumdan sonra oldu.. zmnla gecer dediler bana..
Vajinadaki et parçası idrar kesesiyle ilgili değildir. Nasıl bir et parçası? Eşinizde de var mı aynısı? İyi bir kadın hastalıkları doktoruna görünmenizi tavsiye ederim
Normal Doğunla alakalı olacağını sanmam, şimdi bebeğe bir şey olmasın diye öksürme ıkınma demiştir, bence tabi.
Babannemin de sarkmıştı tarif ettiğiniz şekilde, ameliyatla kaldırıldı.
Bebegin agirligindanda olabilir o sarkma..Ama bu bnim ilk dogumumDogumdan sonra olsa anlarimda :/
Insallah oyledir cnm bnm Bebegime ve bana bi zarar vermezBebegin agirligindanda olabilir o sarkma..
Sanmiyorum normal dogumu etkileyecegini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?