Bni korkutan Et parcası

Kizlar afedersiiniz ama ilişkiye girilen yerde Bide vajinal varis hakkinda bilgi verirmisnz? Nasil bi sey Elle dokununca hissediliyor mu dusduru
İkinci gebeliğimde yaşadim.Vajina girişinde et parçası gibiydi,ellemekten ziyade ayna ile kontrol ediyordum ben :) 21. haftadan sonra oldu , doğuma kadar devam etti.Normal doğum yaptım engellemedi, doğum sonrası kayboldu.

Ayy gercektn mi Bnimkide 22. Haftada oldu
Insallah bnimkide varistir.Canim bide taharet alirken hissediyomuydun?

Ama seninki başka bir şeydir belki, doktor başka birşey söylemiş,emin olmak için başka doktora daha git bu yüzden.

Insallah onei bi sey degildir.Hem acil deki doktorlar pek ilgilenmiyo biliyosundur Onun icin kadin doguma gidip gorunucem

Böyle meme ucu veyahutta basur gibimiydi varis

Boyle minik top gibi bir et parcasi mi?oyleyse dr un dedigi gibi idrar kesesi sarkmasi olabilir. Bende de var arastirdim ya idrar kesesi yada rahim sarkmasi oluyormus.Dr a gidince burayada yazar misin.

Kizlar afedersiiniz ama ilişkiye girilen yerde Bide vajinal varis hakkinda bilgi verirmisnz? Nasil bi sey Elle dokununca hissediliyor mu dusduru
Vajinal varis.. dogru anladiysam bende oldu.. 8. Haftada asagda bi agirlik hissettim dedimki bebek agirligi olamaz.. aynayla bi baktim ilerleyen haftalarda.. sag taraf vajina dudagi sismisti.. gebelik boyuncada daha beter oldu.. varis bi onceki gebelikte cikmisti sonuncusundada daha beter oldu.. yani bu demek oluyorki.. eger varis varsa her gebelikte brz daha ilerliyor. Gebelik hormonlarindan dolayi tedavi olmuyor.. bu yuzden yapabilecegin sey vajinaya kdr ciktiysa kilotlu corap seklinde varis corabi giymek. Tabii olculerini bi uzmana aldirip iyi bi yerden ismarlamak corabi en dogrusu...

Vajinadaki varis dudaklarda olur icerde olmaz diye biliyorum.

Ben dogum yapali 4 ay oldu yaklasik ve nornal dogum yaptim.. dogum yapar yapmaz vajinadaki gecti ama bacaktakk duruyor. Bunun icinde bir ay sonra lazerli ameliyat olucam kismetse. Ins. Iyi olur

Boyle minik top gibi bir et parcasi mi?oyleyse dr un dedigi gibi idrar kesesi sarkmasi olabilir. Bende de var arastirdim ya idrar kesesi yada rahim sarkmasi oluyormus.Dr a gidince burayada yazar misin.
Rahim sarkmasi cok agrili olurmus ve de kocaman et parcasi oluyomus.. vajina duvari demislerdi bana.

Arkadas genede baska bi doktora daha gorunsun bence..

Vajinadaki et parçası idrar kesesiyle ilgili değildir. Nasıl bir et parçası? Eşinizde de var mı aynısı? İyi bir kadın hastalıkları doktoruna görünmenizi tavsiye ederim
Arkadaş burda siğil falan olabilir demek istemiş zannımca ama güzel dalga gelmişsiniz. Benimde aklıma elime et parçası geliyor falan deyince siğil geldi.
Geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir .

Evet cnm tamda dedigin gibi.Insallah cnm gidince yazarim burayada❣

Gecmis olsun cnm insallah Benimkide onemli bi sey degildir.Doktor ilk baktiginda "Hani bn bir sey goremiyorm dedi " sonrada hocam o nedir dedigimde idarar kese dedi Benimki varis olsa soylerdi heralde.

Gecmis olsun cnm insallah Benimkide onemli bi sey degildir.Doktor ilk baktiginda "Hani bn bir sey goremiyorm dedi " sonrada hocam o nedir dedigimde idarar kese dedi Benimki varis olsa soylerdi heralde.
Varis cok agrili oluyor genelde.. bilmenen farketmemen imkansiz. Bu et parcasini bende dustayken farketmstm sonra aynayla baktim. Doktora gittim olelikle.. agir birsey yapmanaya calisiyorum spor gibi.. aslinda bi fizyoterapiste gitsem iyi olacak. Ilk zmnki gibi degil ama genede var

Anladm cnm Ama bnimki agrili falan degil Sadece vajimda bi sislik olmasi beni rahatsiz ediyo oyls idar kacirmam falan da yok.Tabi simdilik yani ilerleyen zamaarda rahim buyudukce olur mu onu bilemem

Anladm cnm Ama bnimki agrili falan degil Sadece vajimda bi sislik olmasi beni rahatsiz ediyo oyls idar kacirmam falan da yok.Tabi simdilik yani ilerleyen zamaarda rahim buyudukce olur mu onu bilemem
Bebegin baskisiyla idrar kacirna illa olacak son haftalar.. gerci ilk hamilelikte cok olmayabilir

Arkadaş burda siğil falan olabilir demek istemiş zannımca ama güzel dalga gelmişsiniz. Benimde aklıma elime et parçası geliyor falan deyince siğil geldi.
Geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir .
Yanlış mı yazdım acaba diye baktım. Nasıl bir et parçası eşinizde de var mı aynısı demişim Yani okuduğunu anlamaya üşenen insanlar gelmiş burada dalga geçiyor yazık. Konu sahibi de korkutan et parçası dediği için pat diye siğil demek istemedim eşinde de et parçası var mı diye sorayım dedim ilk önce. Tabii kadınlarımız dalga geçme konusunda zehir gibi olacağına şu an dünyada yayılma hızı en Yüksek tehlikeli hastalık konusunda Bilgili olsalardı sizin gibi anlayabilirlerdi beni, teşekkür ederim.
Konu sahibi siz de dalgaya almışsınız sanırım. Söyleyeceklerimi bir seferde söyleyeyim madem çekileyim konunuzdan. Hpv yani halk arasında genital siğil cinsel yolla bulaşan bir virüstür. Sadece cinsel ilişkiye girmekle bulaşmaz sürtünme yolu dediğimiz temas yoluyla da bulaşır. Tuvalet,hamam,havludan da bulaşır diyenler var ama o çok düşük ihtimal. Yani bulaşıcılığı çok yüksek bir hastalık. Virüsü kaptıktan 2-6 ay sonra kendini gösterir genelde. Fakat bağışıklık düştüğünde veya hamilelik döneminde virüsün kendini ortaya çıkarma oranı daha yüksek. Tek bir et parçası olarak çıkacağı gibi bir gün içinde bile çoğalarak artabilir. Genital bölgenin herhangibir yerinde veya makat bölgesinde çıkabilir. Eşinizin de testis bölgesi dahil cinsel organının herhangi bir yerinde çıkabilir. Bulaşıcı lakin tehlikeli bir virüstür.
Et parçası deyince benim aklıma bu geldi. Hamilelikte başka durumlardan da olabiliyormuş et parçası ben de yukarıdaki yorumlardan öğrendim. Dalga geçen arkadaşlarımız da inşallah okuyup bilgilenirler. Bu konuyu ihmal etmeden iyi bir doktorla görüşün derim. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…