Bo-ğul-dum

Hanımefendi dini inancınız nasıl bilmiyorum ama okuyun kendinizi Ayetel kürsi,felak ,nas,inşirah,fatiha ve ihlas surelerini hergün yedişer defa okuyun bunun haricindede yasini şerif okuyun inanın Rabbim okadar yardım ediyorki tabiki inanarak okuyacaksınız her gün yatmadan fırsat bulduğunuzda mutlaka okuyun ama inşallah bütün sıkıntılarınızı atlatırsınız
Teşekkürler, deneyeceğim

Bu berbat bir kısır döngü. Bir şekilde zorlayıp çıkmanız lazım bu döngüden. En azından akşam hazırlanıp nişana gidin derim.

Mesaiye bile katlanamayan biri bunu yazmamali ya. İnsanlar açlıkla mücadele ediyor
Sonra psikolojik destek alınca iş ararsiniz
Öyle güzel bilip bilmeden yazıp çiziyosunuzki geçmiş 6 senemi anlatasım gelmiyor gerçekten. Mesaiye katlanamayan öyle mi? Yeri geldi 24 saat çalıştım vardiya gereği 12 saat çalışmışlıklarımı saymıyorum bile. Hangi katlanılamayan mesaiden bahsediyosunuz siz ? 2 saat erken çıkmamı siz mi yargılayacaksınız ?

Öyle güzel bilip bilmeden yazıp çiziyosunuzki geçmiş 6 senemi anlatasım gelmiyor gerçekten. Mesaiye katlanamayan öyle mi? Yeri geldi 24 saat çalıştım vardiya gereği 12 saat çalışmışlıklarımı saymıyorum bile. Hangi katlanılamayan mesaiden bahsediyosunuz siz ? 2 saat erken çıkmamı siz mi yargılayacaksınız ?

Yargılamak mi? Banane yahu, isyerinde yuzyuze bakacak olan sizsiniz
3 yanlis 1 doğru gibi olmuş ama olmamış 24 saat çalışmamızda doğru değil yalan söyleyerek mesaide bulunmamakta doğru değil bunu söylüyorum
He 1 yaparsınız 2 olur 3. De ihtiyaç duyduğunuzda tepki görürsünüz benden söylemesi
Acil kendinizi toparlanmanın yolunu bulun

Bu tükenmişlik sendromu. Zamanında haftasonu çalışıp zatureeyken bile ise gidip her akşam en geç çıkan öğle arasına bile çıkmayan biriyken. Su an ben de yorgunum. Hiçbir şey yapasım gelmiyor konsantre olmakta zorlanıyorum. Sinir cizemeyen kullanılan ve angarya işleri sürekli üstlenen kişilere bir süre sonra bu ruh hali geliyor bence. Çözüm şu bence biraz izin alın yıllık izin. Spora başlayın. Sinir çizin. Sadece kendi işinizi yapın. O zaman mesainize de daha mutlu gidersiniz mesaide de daha verimli çalışırsınız.

Selamlar, bi gün çok mutluyum diye konu açarım inş ama şimdilik sözkonusu değil 🥲 okadar işe gitmek istemiyorum ki yalan söyleyip erken çıkmaya ve hiç gitmemeye kadar vardı olay artık. Ayaklarım geri gidiyor resmen gidince de saate baka baka bi hal oluyorum hemen eve gideyim diye. Dün yine saate bakarken başlarım ya dedim hastayım diyip erken çıktım. Bugün de gitmedim hiç ama regl olmuşum çok ağrım vardı bu sefer yalan olmadı dhjfjk. Akşam da nişan var gitmek istemiyorum 😭😭 huzursuzum. Sadece evde boş boş yatmak istiyorum kimse ellemesin beni. İşle alakalı arandığım an sinir basıyo çünkü problem bitmiyo(!) msj geldiği an acaba şimdi noldu diyorum. Telefonu kapatıp nekşflikşimle başbaşa olmak istiyorum sadece niye böyle ya 😭 ev dışında olduğum yerlerde duramıyorum artık. Annemlere gidiyorum duramıyorum bi bahane bulup kalkıyoruz. Bi plan yapıldıysa bozmak için bahane sıralıyorum kafamda. Akşamki nişan, yarınki gidilecek piknik için dünden beri bahane sıralıyorum kafamda. Bi halsizlik , bi yorgunluk. Hiçbişey yapmak istemedikçe heryerim ağrımaya başladı 🙄 ben nasıl gaza gelebilirim ya 😏
Sizinki düpedüz oblomovluk 😁

Selamlar, bi gün çok mutluyum diye konu açarım inş ama şimdilik sözkonusu değil 🥲 okadar işe gitmek istemiyorum ki yalan söyleyip erken çıkmaya ve hiç gitmemeye kadar vardı olay artık. Ayaklarım geri gidiyor resmen gidince de saate baka baka bi hal oluyorum hemen eve gideyim diye. Dün yine saate bakarken başlarım ya dedim hastayım diyip erken çıktım. Bugün de gitmedim hiç ama regl olmuşum çok ağrım vardı bu sefer yalan olmadı dhjfjk. Akşam da nişan var gitmek istemiyorum 😭😭 huzursuzum. Sadece evde boş boş yatmak istiyorum kimse ellemesin beni. İşle alakalı arandığım an sinir basıyo çünkü problem bitmiyo(!) msj geldiği an acaba şimdi noldu diyorum. Telefonu kapatıp nekşflikşimle başbaşa olmak istiyorum sadece niye böyle ya 😭 ev dışında olduğum yerlerde duramıyorum artık. Annemlere gidiyorum duramıyorum bi bahane bulup kalkıyoruz. Bi plan yapıldıysa bozmak için bahane sıralıyorum kafamda. Akşamki nişan, yarınki gidilecek piknik için dünden beri bahane sıralıyorum kafamda. Bi halsizlik , bi yorgunluk. Hiçbişey yapmak istemedikçe heryerim ağrımaya başladı 🙄 ben nasıl gaza gelebilirim ya 😏

İşimi hakkıyla yapmadığım konusunda yorum yapamazsınız , hadi yaptınız yazarak burda size olayın derinliklerini , verilen emeği , alınamayan karşılığı ve işleyişi uzun uzun anlatamam kusura bakmayınız. Teşekkürler yine de yorum için 👍🏻

Evet şuan işimi isteyerek yapmıyorum zaten ama terfi aldıktan sonra oldu bu. Eskiden sabah olsun işe gidiyim derdim koşa koşa giderdim işime. Değişen çok fazla şey oldu tükendim malesef.

Yalan söyleyip işten erken çıkmak ve hiç gitmemek , işle alakalı aranmaya tahammülü olmamak , işyerinde saate bakıp mesainin bitmesini beklemek davranışlarını sergileyen insan işini hakkıyla yapmıyordur.

Yeni terfi almışsınız. Belli ki terfiyle beraber gelecek sorumluluklara hazır değilmişsiniz ve ilgili pozisyona uygun değilmişsiniz.

Bu tavırlarınızla iş arkadaşlarınızın da çalışma yükünü arttırıyorsunuz.

Umarım işverenleriniz, diğer çalışanların ve hangi iş kolundaysanız hizmet alanların haklarını gözeterek gerekli işlemleri yaparlar.

Back
X